930 x122 grota rece

autobuze

autobuze

HOŢII DE BUZUNARE, SUB LUPĂ! CAMERE VIDEO ÎN AUTOBUZE!

Nu de puţine ori călătorii de pe autobuzele din Piteşti se plâng că sunt vizaţi de hoţii de buzunare, iar unii dintre ei le cad victime.

Citiți și: Anunț mare despre autobuzele Publitrans

În acest sens, conducerea Primăriei a anunţat astăzi că vor fi achiziţionate autobuze noi pentru transportul de călători, autobuze care vor fi dotate cu camere video de supraveghere. În acest fel toate actele de indisciplină și infracţiunile vor putea fi depistate, iar vinovaţii vor fi daţi pe mâna Poliţiei. Sistemul de camere video din autobuze va fi racordat la sistemul de monitorizare video al Poliţiei Locale, care este în timp real.

În acest an vor mai fi cumpărate 50 de camere de luat vederi, care vor fi amplasate în diverse puncte cheie ale Piteştiului, în special în zonele intens tranzitate.

Citiți și: Surpriza de la marginea Piteștiului

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA