930×122 CAPRA 5

asociatii de proprietari

ÎN ATENȚIA TUTUROR ASOCIAȚIILOR DE BLOC DIN MUNICIPIUL PITEȘTI

Primăria Pitești informează că săptămâna viitoare va începe la blocurile din municipiu și acțiunea de dezinfecție a lifturilor și a casei scărilor.

Citiți și: Ședințele adunărilor generale ale asociației de proprietari

“Se fac toate demersurile pentru a începe acțiunea de dezinfectare a casei scărilor, a lifturilor și a altor spații comune. În prezent se fac eforturi pentru aprovizionarea cu substanțele recomandate și avizate sanitar, urmând ca de săptămâna viitoare să înceapă această operațiune”, potrivit sursei citate.

Totodată, Primăria anunță că a început de ieri realimentarea dozatoarelor cu dezinfectanți montate la intrările în scările de bloc (în Pitești există peste 3.700 de scări de bloc) și care s-au golit.

Citiți și: Atenție! Informare oficială pentru toți locuitorii din Mioveni

“Substanța folosită este un dezinfectant avizat sanitar (nu spirt), cu respectarea tuturor parametrilor necesari pentru a fi eficient în contextul recomandat pentru limitarea răspândirii noului coronavirus.

Este important de menționat că dozatoarele montate sunt cele care au fost disponibile pe piață în perioada actuală, singurele astfel de dispozitive existente fiind destinate umplerii cu săpun lichid, dar funcționale în condiții bune și pentru dezinfectant în formula folosită actual.

Dispozitivele care prezintă defecte de fabricație și care, ca urmare, permit scurgeri ale dezinfectantului, vor fi înlocuite și returnate furnizorilor”, mai precizează Primăria Pitești.

Conform articolului 6 al Ordonanței Militare nr. 4/29 martie 2020 privind măsuri de prevenire a răspândirii COVID-19:

(1)Autoritățile administrației publice locale vor asigura montarea de dispozitive cu soluții dezinfectante la toate intrările blocurilor de locuințe situate pe raza unității administrativ-teritoriale și vor dezinfecta periodic lifturile, casa scărilor și alte spații comune.

(2)Măsura se aplică începând cu data de 31 martie 2020.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90