Donaris 930 x 122

piata primariei

În Piaţa Primăriei, timpul a stat în loc! Ne paşte o nouă amânare

Piaţa Primăriei, cel mai vizibil proiect în derulare din Piteşti, ar trebui să fie gata luna aceasta, mai precis pe 22 februarie. Spunem că ar trebui, dar nu credem că va fi gata.

Citiți și: Astăzi: Super concert în Piața Primăriei! Cânta Irina Rimes și Mandinga

Practic, comparând imaginile de ieri seară cu fotografiile din urmă cu două săptămâni, considerăm că muncitorii s-au mişcat greoi şi că aceste 19 zile care ne despart de termenul final par insuficiente pentru ca lucrările să fie gata şi zona să fie dată în folosinţă, să putem circula.

Citiți și: Primăria a dat drumul la TV în noua Piață

 

Primarul Gentea, la vizita de luna trecută, a anunţat această amânare şi a explicat că au fost inclusiv greşeli pe care muncitorii le-au făcut, mai exact anumite porţiuni cu pavele din granit au fost scoase şi repuse.

 

 

De această dată, o să dăm noi vina pe vremea de afară, dar până când? Piteştenii s-au săturat să dea ocol gardului înalt care înconjoară şantierul şi lasă puţin spaţiu ochiului ca să vedem cum (nu) se lucrează.

 

[555x222px]Destinatia_Ideala_Toamna_ePitesti

Comentarii

Un comentariu

  • Constantin spune:

    Mai de grabă îți stă mintea-n loc,asta lipsea Piteștiului, piață de milioane de euro!!! Străzile sunt pline de gropi iar de luni începe școala…să vezi trafic!!!

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441