New Profesional Consult 930 x 122

pud

Lovitură de teatru cu privire la clădirea Poștei vechi din centrul Piteștiului

Update, 25 mai, ora 15:

Proiectul de hotărâre privind aprobarea unui Plan Urbanistic de Detaliu în legătură cu o investiție a S.C. Pitser S.R.L pentru amenajarea unor spații medicale în centrul Piteștiului, pe strada Victoriei nr. 1E (fost bld. Republicii 55-57), în spatele Poștei vechi și în proximitatea hotelului Yaky, a fost retras de pe ordinea de zi a ședinței lunare a Consiliului Local Pitești, de astăzi, 26 mai.

Citiți și: Pitești. Ce se va întâmpla pe strada ,,bogătașilor”! S-a decis!

De asemenea, la începutul lunii aprilie, inițiatorul proiectului mai sus menționat a trimis spre analiză documentația în Comisia Tehnică de Amenajare a Teritoriului și Urbanism, unde la finalul ședinței, proiectul a fost respins cu 3 voturi nefavorabile, 3 abțineri și un vot neexprimat. Subiectul pe larg, AICI – Mega proiect imobiliar în spatele Poștei vechi din centru, coșmarul șoferilor.

Știrea inițială, 20 mai, ora 08:57 – O nouă clinică medicală pe strada Victoriei din Pitești

Pe ordinea de zi a ședinței ordinare a Consiliului Local al municipiului Pitești din această lună figurează și un proiect privind aprobarea unui Plan Urbanistic de Detaliu.

Citiți și: UN NOU BLOC DE LOCUINȚE ÎN GĂVANA

Acesta privește o investiție a SC Pitser Bascov pentru amenajarea unor spații medicale, prin schimbarea destinației și amenajarea unei construcții preexistente pe strada Victoriei.

În această clădire ar urma să fie și locuințe, regimul de înălțime fiind subsol plus parter și două etaje.

Clădirea ar urma să fie dotată cu lifturi exterioare.

Investiția nu va putea fi realizată decât dacă și Consiliul Local își dă acordul cu privire la PUD-ul pus în discuție.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

7 comentarii

  • Ghita spune:

    Ca si in cazul Kaufland din Prundu. O dau ei la pace pana la urma, dupa inca o negociere. La Pitești se poate construi orice , oriunde.

  • Sorin spune:

    Oriunde oricand …clinici si centre comerciale nema parcari marcaje indicatoare .. haos trafic nervi … bravo

  • Oprican spune:

    Matrapazlâcuri cu care ne-am obișnuit după revoluție.

  • Sorin M. spune:

    Este vina noastra: cand s-a iesit vreodata in strada sa manifestam contra unor practici, proiecte etc. impotriva vointei pitestenilor? I sa dea o aprobare stramba si sa aiba 10.000 de Pitesteni in strada? Iar la urmatoarele alegeri schimbati.

  • Cititor spune:

    Pitestenii nu ies in strada! Ei o swg in liniste😄

  • Klaus spune:

    Isi bat astia cariciu de voi cu gratie si voi nu faceti nimic. Va vaitati ca e trafic si aglomeratie. Inseamna ca aveti bani ca sa va plimbati toata ziua cu masina.

  • No name spune:

    Cu o asa administrație pe care au avut o piteștenii de zeci de ani meritați tot ce se întâmplă vorbiți și sunteți viteji în virtual.Real nu faceți nimic nu protestati ați avut un primar moldovean care în 3 mandate a urâți orașul apoi un altul aparținând etniei aproape majoritare în Pitesti care obișnuit cu wc ul din spatele bordeiul, v a făcut unul în data primăriei.când ați protestat când veți spus cuvântul?orașul e murdar plin de țigani și cerșetori iar vouă nu ca pasa ca administrația nu face nimic

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90