New Profesional Consult 930 x 122

bariera Prundu- Lânăriei

Piteşti: Este oficial! Încep lucrările la bariera de pe Lânăriei

Piteşti: Este oficial! Încep lucrările la bariera de pe Lânăriei.

Citiți și: Experiment ePitești.ro: Cât timp stau șoferii la bariera din Prundu!

În urmă cu puţin timp, primarul municipiului Piteşti, Cristian Gentea, a anunţat demararea lucrărilor de modernizare la bariera de pe strada Lânăriei.

„Luni, 31 ianuarie 2022, încep lucrările de modernizare a barierei din Lânăriei!

Schimbarea barierei și îmbunătățirea traficului în zonă au fost în atenția mea de când am venit în primărie, am făcut toate demersurile, am urmărit și insistat să deblocăm o situație care trenează de ani de zile! Am reușit!

Citiți și: Pitești: Gentea, anunț uriaș despre bariera din Prundu

Nu am răspuns, săptămânile trecute, atacurilor verbale nefondate ale celor care m-au catalogat în fel și chip pentru că n-a fost gata bariera până la sfârșitului lui 2021, din două motive: pentru că am înțeles că, după 30 de ani de așteptare, răbdarea este prea încercată și oamenii nu mai cunosc buna-credință, dar și pentru că este evident că cei mai mulți nu cunosc, de asemenea, procedurile administrative, legale etc.

Bariera nu este proprietatea municipalității, o repet, însă am reușit să mobilizăm decidenții și să începem schimbarea zonei!

Lucrările vor începe luni, 31 ianuarie, la ora 12:00!”, a precizat Cristian Gentea pe pagina personală de Facebook.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

5 comentarii

  • Pitestean spune:

    SI daca totuși nu incep nici a 5 a oară de când se tot promite?

    O mai amână inca o dată, nu,?

  • Neam de Traista spune:

    Waaaaw. Ce „realizare!!!”, demna de 2022. La ce mai investiți? Puneți doi băieți cu stegulețe ca pe vremuri, nu-i nicio diferență. Cu avânt muncitoresc către 2030 cu mentalități din 1990.
    Dacă băieții de la primăria Pitești ar lucra în aerospațiale, omenirea ar lansa sateliți pe orbită cu praștia și oameni pe luna cu balonul

  • Viorica spune:

    Care Ianuarie,ce an?

  • Geo spune:

    Domnule Gentea cu Reactualizare Planului General de Urbanism ce se mai aude. A murit si acesta lucrare platita degeaba cu 1700 000 Am inteles ca ati suspendat lucrarea dupa ce SC Areal.Design SRL a primit bani pe toate etapele. Ati îngropat Pitestiul in betoane, praf și mizerie. Constructiile ilegale sunt la ele acasa Primaria închide ochi la nereguli. Am inteles ca nu ati reusit sa actualizti PUG ul ca ati aprobat niste PUZ uri pt șmecherii, PUZ uri pe care proiectantul a zis ca nu vrea sa le cuprindă in PUG ca nu sunt in regula. Rusine! Ati dezamăgit.

  • Romeo spune:

    Vrăjeală de 2 lei. Cand va pleca trenul din Pitești tot așa se va sta la bariera, iar de la Golești și Bradu se vor câștiga în jur de 3 minute. Soluția optimă era pasaj supra sau subteran. Când se va defecta o astfel de bariera sa vezi atunci circ…și pt CFR isti și pt șoferi. Abureala electorală…

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90