Donaris 930 x 122

bariera Prundu- Lânăriei

Piteşti: Bariera inteligentă din Prundu îl elimină din ecuaţie pe „nenea” care dă la manivelă

În cadrul conferinţei de presă care a avut loc astăzi în sala de Consiliu, primarul Cristian Gentea a făcut o serie de precizări referitoare la bariera electronică din cartierul Prundu, zona Lânăriei.

Citiți și: Experiment ePitești.ro: Cât timp stau șoferii la bariera din Prundu!

Precizările vin în contextul în care şi acest proiect a întârziat faţă de termenul stabilit iniţial (un altul, despre care am scris AICI, este balonul presostatic pentru bazinul de înot).

„Lucrarea nu este făcută de Primărie, ci de cei de la CFR Craiova. Am fost acolo, am deblocat lucrurile, licitaţia s-a făcut. Toate materialele sunt pregătite, lucrarea nu durează mai mult de o lună de zile […]”, a declarat Cristian Gentea.

Citiți și: Pitești: Gentea, anunț uriaș despre bariera din Prundu

Totuşi, am aflat că nu s-a dat ordinul de începere a lucrării şi ar mai vorba de două avize necesare, pentru ca lucrările să demareze efectiv.

„Astăzi după-amiază sunt toţi chemaţi la apel. Am explicat d-lui ministru Grindeanu că sunt 71 de trenuri care trec, vin… Suntem cu tehnologia de acum 30 de ani, când un nene iese şi dă la manivelă. Toată lumea îşi doreşte ca situaţia să nu mai persiste şi să avem o barieră electronică la care timpul de aşteptare nu va fi mai mare de un minut şi jumătate, maxim 2 minute”, a precizat Cristian Gentea.

În concluzie, dacă nu apare vreun nou impediment, ne aşteptăm ca bariera electronică să fie funcţională undeva spre sfârşitul lunii ianuarie 2022.

(Foto: descriptiv)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

2 comentarii

  • Ionescu spune:

    Un lucru bun!!! La bariera de la Merișani imbecilii pun bariera la 7,02 iar trenul trece la 7,15.

  • Achim Marian spune:

    De unde a luat Gentea termenul de ianuarie 2022? CFR-ul are un alt termen…sept 2022

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90