930×122 CAPRA 5

bariera Prundu- Lânăriei

Pitești – Gentea: „Se dă drumul la bariera de pe Lânăriei!”

În urmă cu puțin timp s-a dat drumul la bariera de pe Lânăriei, iar traficul pe tronsonul cuprins între Bd. Petrochimiștilor și Distrigaz a fost reluat.

Citiți și: Experiment ePitești.ro: Cât timp stau șoferii la bariera din Prundu!

Anunțul a fost făcut de primarul Piteștiului, Cristian Gentea, care în acest moment se află la fața locului.

Citiți și: Pitești: Gentea, anunț uriaș despre bariera din Prundu

 

Bariera va funcționa însă ca și înainte, deoarece va trece printr-o perioadă de probă.

Mai exact, se vor face probe pentru instalații, măsurători senzoriale, pentru a determina cu exactitate când vine trenul, iar bariera să funcționeze automat și corespunzător.

Termenul estimat până când bariera va fi perfect funcțională este de patru luni.

Exact cum a promis, constructorul a terminat lucrările și a închis șantierul pentru amenajarea trecerii la nivel cu calea ferată, în Lânăriei, iar circulația s-a reluat la prânz, astăzi, 23 martie, conform programului anunțat.

Începe etapa următoare: măsurătorile senzoriale pentru corelarea automată a barierei cu graficul de deplasare a trenurilor și cu circulația rutieră.

Mulțumesc reprezentanților Ministerului Transporturilor, cu care am colaborat excepțional, de la începutul mandatului meu, așa încât am reușit împreună ceea ce nu s-a reușit timp de 30 de ani.”, a transmis edilul Cristian Gentea, la scurt timp, pe pagina personală de Facebook.

555×222 grota rece

Comentarii

4 comentarii

  • Citizen X spune:

    4 luni pt calibrarea senzorilor!!!???…in era tehnologiei de vf.. pt o bariera.. e mai usor de lansat ceva pe orbita!!! ….Firmele „specializate” sunt f bune la sapat santuri….cu tehnologia da o incolo !!! Altii merg pe sub apa cu masinile ,noi apelam la firme care calibreaza senzori o vara intreaga!!!

  • Adrian spune:

    Bună ziua!
    Dat pe Strada George Coșbuc, Strada Gavenii și la CNCD când se va putea trece decent peste calea ferata?

  • PAUL spune:

    astazi 23.03.2022 in jurul orei 13.20 am trecut pe la aceasta „realizare” numita bariera optimizata.Am asteptat 15 min in ideea in care mai aveam inaintea mea alte 8 autovehicule.Este adevarat ca au disparut denivelarile, in rest NIMIC ! Au fost mutati senzorii la Golesti?
    Ce numiti domnule primar „marea realizare din acesti 30 ani”.
    Nu trebuie sa raspundeti, doar sa optimizati astptarea inutila.

  • Dangerescu spune:

    Nu fiti toxici tovarasi 🙂 O asteptare de 30 de ani si ceva se va termina in 4 luni.Ce mai conteaza inca 4 luni…
    Macar el a facut ceva, ceilalti de ce nu au facut ? Si-a dat interesul si a miscat lucrurile.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90