EcoMoto 930×122

bariera Prundu- Lânăriei

Video – Până la sfârșitul anului, bariera din Prundu – Lânăriei va fi funcțională

Tot în cadrul conferinței de presă susținută astăzi la Primărie, primarul Cristian Gentea a garantat că bariera modernă din Prundu – Lânăriei va fi gata până la sfârșitul acestui an.

Citiți și: Experiment ePitești.ro: Cât timp stau șoferii la bariera din Prundu!

Video – Cristian Gentea vorbește despre bariera Prundu- Lânăriei (începând cu minutul 29)

Citiți și: Pitești: Gentea, anunț uriaș despre bariera din Prundu

 

Eu vă garantez că până la sfârșitul acestui an avem bariera. Deja toate materialele sunt aduse acolo. Până la sfârșitul anului, bariera va fi funcțională, exact cum v-am spus. (…)

Am fost la Craiova, la Direcție, și acolo am reușit să urgentez lucrurile ca să fie contractul semnat. Licitația s-a încheiat, constructorul îl cunoaștem, a adus toate materialele și până la sfârșitul acestui an lucrarea va fi finalizată”, a declarat edilul.

Reamintim că, Sucursala Regională de Căi Ferate Craiova și SC Intens Prest SRL Pitești au obținut contractul pentru montarea acestei bariere moderne din Prundu.

Contractul a fost semnat la data de 10 iunie, iar durata proiectului este de 4 luni – etapa de proiectare, respectiv 6 luni – termen de finalizare.

Astfel, bariera modernă de pe strada Lânăriei ar trebui să fie gata la mijlocul lunii decembrie a acestui an.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

4 comentarii

  • GiGi spune:

    Domnule primar, cu ce Ne ajuta bariera noua?! Va spun eu, cu nimik, tot atat timp vom pierde la bariera ca si pana acum !Va ajuta pe dvs sa va faceti reclama electorala.Aaaa,daca faceati un pasaj,pasarela,era un folos,dar Asa zero! Asteptam pe aia cu mallul din Tudor sa-l faca asa cum au promis

  • Cetatean spune:

    Iar?
    Nu se poate!
    Așa zicea și Ionică in 2016
    Si in 2018
    Si primarul in martie 2020.
    A venit septembrie 2021 si e a treia oară când se anunță că…
    Urmează să fie gata.
    ,,Garantez” este ceva general.
    Cum mai precis?
    Dacă nu se face stă acolo să dirijeze circulația?

    Nu înțeleg de ce politicienii se avântă mereu să promită lucruri pe care nu le pot gestiona si care nerealizate induc o mai mare neîncredere.

  • GiGi spune:

    Cu ce Ne ajuta Aceasta bariera noua domnule primar?vom Astepta mai putin la tren?!?!?! Nu cred, timpul de asteptare Va fi acelasi. Cand se apuca de pasarela promisa cei ce vor construi mallul din Tudor?!

  • ubicus spune:

    de ce e moderna? ce stie sa faca?

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3