930×122 CAPRA 5

bariera Prundu- Lânăriei

Experiment ePitești.ro: Cât timp stau șoferii la bariera din Prundu!

Bariera automată din cartierul piteștean Prundu, de pe strada Lânăriei, funcționează în parametrii.

Citiți și: Gentea, declarații de ultim moment! Ce se întâmplă cu bariera de pe Lânăriei

Aceasta a fost inaugurată în urmă cu 5 zile. Subiectul pe larg, AICI – Pitești: Coșmarul șoferilor a luat sfârșit! Bariera de pe Lânăriei este gata.

Bariera manuală a rezistat ani și ani de zile, care crea probleme majore în trafic, a devenit istorie.

Citiți și: Pitești – Gentea: „Se dă drumul la bariera de pe Lânăriei!”

Această investiție a fost una mult așteptată de șoferi. În trecut, conducătorii auto erau nevoiți să aștepte zeci de minute la trecerea cu calea ferată.

Cozile de mașini treceau adeseori de intersecția cu bulevardul Petrochimiștilor și mult câtre cartierul Tudor Vladimirescu.

Acum, nervii și revolta sunt date uitării. Timpul pe care șoferii îl petrec în prezent la barieră este unul foarte scurt, maximum 5 minute, în funcție de trenul care trece.

Experiment ePitești la fața locului, cu un tren luat la întâmplare:

Din momentul în care bariera se coboară, până în momentul în care se ridică, trec aproximativ 2 minute și 32 de secunde.

Pentru a vă convinge de acest aspect, vă stau la dispoziție imaginile video de mai jos.

 

Așadar, edilul piteștean Cristian Gentea, cel care a insistat mult pe lângă ministrul Transporturilor – Sorin Grindeanu, pentru ca această barieră să fie dată în folosință la standardele anului în care ne aflăm, și mult mai rapid decât preconizau mulți, are un merit major în realizarea acestei investiții!

 

555×222 grota rece

Comentarii

2 comentarii

  • aled spune:

    pe george cosbuc sau la bascov, cand se pun astfel de bariere? sau aia nu au nevoie?

  • Marius B spune:

    Era promis un pod peste calea ferata, nu o bariera noua. Daca era pod nu se statea deloc in asteptare, asa ca mai usor cu laudele !

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90