EcoMoto 930×122

bariera Prundu- Lânăriei

Gentea, declarații de ultim moment! Ce se întâmplă cu bariera de pe Lânăriei

După ce ieri, 15 iunie, a avut loc inaugurarea barierei din cartierul piteștean Prundu, de pe strada Lânăriei, pe rețelele de socializare au apărut numeroase comentarii cu privire la faptul că bariera care ar trebui să fie automată, funcționează tot manual.

Citiți și: Experiment ePitești.ro: Cât timp stau șoferii la bariera din Prundu!

ePitesti a luat legătura cu primarul municipiului Pitești, Cristian Gentea, pentru a clarifica această situație.

Citiți și: Pitești – Gentea: „Se dă drumul la bariera de pe Lânăriei!”

Edilul piteștean a declarat în exclusivitate pentru publicația noastră:

„Bariera trebuie să funcționeze în parametri. Am luat legătura cu directorul SNCFR Craiova, domnul Ninel Cercel, acesta m-a asigurat că în aproximativ 6 zile se termină toate reglajele. De aceea, ieri, au mai fost situații când s-a pus manual, dar, de astăzi nu se va mai pune și o să funcționeze numai automat.

Toate aceste măsuri sunt pentru a preîntâmpina eventualele evenimente neplăcute care ar putea avea loc în zonă”, a declarat Cristian Gentea, pentru publicația noastră.

Reamintim faptul că, gesturile inconștiente ale șoferilor nu au lipsit nici ieri, la inaugurarea barierei. Au existat conducători auto care au ignorat pur și simplu semnalele acustice și luminoase la trecerea cu calea ferată, iar alții au forțat chiar bariera.

Subiectul pe larg, AICI: Gesturi inconștiente ale șoferilor la inaugurarea barierei de pe Lânăriei.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

7 comentarii

  • George spune:

    Banuiesc ca multi dintre noi suntem deacord cu partea de reglaje ce trebuiesc facute si cu anumiti „participanti la trafic” care nu sunt disciplinati, dar ce facem cu restul care de la aflarea vesti isi schimba traseul pe acolo si se trezesc in situatie de pana ieri. Adica daca tot ii dam drumul zic sa fie operationala daca nu este mai stam 6 zile, insa sa nu ne batem joc de ei pe sistemul ii chemam in vizita la noi si noi plecam de acasa.

  • Cerceluș spune:

    Adică rămânem pe manual, deci tot cu mâna care e de bază.

  • Bd spune:

    Asa fac oare și nemții se montează astăzi și se fac reglaje 2 luni vai mama lor de meseriasi

  • Grigorescu spune:

    Meseriașii nu ai nicio vină,nu au fost lăsați să termine probele și după aceea să fie inaugurată,primordiale au fost ambițiile politice și personale și vorbesc în cunoștință de cauză sunt unul dintre „meseriași „!!!

  • Dd Mm spune:

    Tare toate comenturile. 3 Doamne si toate 3

  • Cornel spune:

    D-le meseriaș, ați avut 3(trei) luni pentru reglaje. Ce naiba reglați, oameni buni, că doar nu e navetă spațială!

  • Grigorescu spune:

    Trei luni crezi dumneata , noi cfr am fost beneficiari nu constructori deci nu a depins de noi când a întrat în probe,vorbești în necunostinta de cauza și da este o naveta spatiala vorbim de siguranța circulației și de viețile oamenilor nu va mai dați toți deștepți când nu aveți habar despre ce este acolo, te pot invita sa îți deschid acolo unde este centrul de comanda al barierei și o sa vezi ca nu este chiar asa cum crezi dumneata de simplu dacă dorești ma poți contacta în privat

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3