EcoMoto 930×122

apa canal 2000

Pitești: Urgentarea racordării la reţelele de apă şi de canalizare a imobilelor situate pe strada Dumitru Brătianu

Având în vedere că din luna martie a anului curent vor începe lucrările de modernizare a străzii Dumitru Brătianu din municipiul Piteşti, SC Apă Canal 2000 SA recomandă proprietarilor care deţin imobile pe această stradă, care nu au fost cuprinse în proiectul implementat de societate pe fonduri europene, să urgenteze demersurile pentru racordarea imobilelor la reţelele de apă şi de canalizare.

Citiți și: Anunț extrem de important de la Apă Canal!

Menţionăm că pe strada Dumitru Brătianu au fost introduse reţele de alimentare cu apă şi de canalizare şi au fost executate căminele aferente la limita de proprietate cu fonduri europene, în cadrul contractului de lucrări CL4 „Reabilitarea şi extinderea conductei de aducţiune, reţelei de distribuţie şi reţelei de canalizare în aglomerarea Piteşti, localităţile Piteşti şi Ştefăneşti parţial‟, cuprins în Proiectul „Extinderea şi reabilitarea infrastructurii de apă şi apă uzată în judeţul Argeş“.

În sensul celor de mai sus, proprietarii imobilelor care nu au fost cuprinse în proiectul pe fonduri europene trebuie să depună la Ghişeul Unic al societăţii din Piteşti, b-dul I.C. Brătianu, nr. 24A, sau prin e-mail, la adresa contact@apa-canal2000.ro, Comandă întocmire documentaţie tehnică necesară pentru branşare la reţeaua de apă şi racordare la reţeaua de canalizare, însoţită de următoarele documente în copie:

Citiți și: Pitești. Informare oficială! Vor fi afectați
  • act de identitate proprietar(i)
  • act de proprietate / închiriere / moştenire
  • plan de situaţie şi plan de încadrare în zonă
  • dovada achitării contravalorii avizului şi proiectului (511,70 lei, inclusiv TVA).

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA