Donaris 930 x 122

masini

VA ÎNCEPE RIDICAREA MAŞINILOR ÎN PITEȘTI. CE SPUNE VICEPRIMARUL

Va începe ridicarea maşinilor în Pitești. Ce spune viceprimarul. În curând va începe ridicarea autovehiculelor abandonate pe domeniul public al Piteștiului.

Citiți și: Piteşti: Consilierii locali ai PNL şi-au ales un nou lider de grup

Chestionat pe acest subiect, Sorin Apostoliceanu, viceprimar, declară pentru ePitești că procedura va fi aplicată în teren până cel mai târziu pe 1 august 2018. O dată mai precisă nu există deocamdată.

Viceprimarul ne mai precizează că în ședința ordinară în plen din această lună a Consiliului Local vor fi aprobate tarifele pentru ridicarea, transportul, depozitarea și paza mașinilor: suma ar urma să fie de circa 300 de lei pe zi, potrivit sursei citate.

Citiți și: Poliția Română își cumpără mașini puternice

Maşinile ridicate vor fi depozitate într-un spaţiu special amenajat în Târgul Săptămânal. Vă amintim că proiectul de hotărâre “pentru aprobarea Regulamentului privind activitatea de ridicare, transport și depozitare a vehiculelor fără stăpân sau abandonate pe terenuri aparținând domeniului public sau privat al municipiului Pitești” a fost inițiat de primarul Piteștiului și aprobat de Consiliul Local la sfârșitul lunii aprilie 2018.

Operațiunile de ridicare, transport și depozitare a vehiculelor fără stăpân vor fi realizate de Administrația Domeniului Public (a fost cumpărat un autovehicul pentru aceste operațiuni), în colaborare cu agenții Poliției Locale. În mometul ridicării, agenții constatatori ai Poliției locale vor efectua sigilarea și fotografierea și vor întocmi un proces verbal detaliat privind starea fizică a mașinii, document care va cuprinde, dacă este posibil, și un inventar al bunurilor din interior, document prin care mașina va fi predată Administrației Domeniului Public.

Proiectul poate fi citit AICI în întregime.

Ridicarea mașinilor abandonate este un prim pas. Dacă ținem cont de anunțul făcut acum un an de primarul Cornel Ionică (AICI, detalii), va urma operațiunea mai amplă: ridicarea autovehiculelor staționate și parcate neregulamentar. Deocamdată, însă, conducerea Primăriei nu a mai adus în discuție acest subiect. Încă nu există, așadar, o dată oficială posibilă de la care ar urma ca acest serviciu să funcționeze din nou în Pitești. (Foto: Arhivă – descriptiv) 

Donaris 555×222

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441