930 x122 grota rece

alertă alimentară

Altă alertă alimentară înainte de Crăciun. Nu consumați aceste prăjituri!

O nouă alertă alimentară a fost publicată pe site-ul Autorității Naționale Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA).

Citiți și: Alertă alimentară! Produse din magazinele Penny, infestate!

Un produs de la IKEA trebuie returnat, de urgență de clienții care l-au achiziționat. Este vorba despre două torturi comercializate în aceste magazine: tort cu migdale (Almondy) și DAIM de 400 de grame.

Citiți și: Alertă alimentară! Un produs extrem de folosit în bucătărie, rechemat de la clienți

Aceste produse nu sunt recomandate pentru a fi consumate, avertizează retailerul, deoarece un obiect metalic a fost găsit într-un astfel de tort.

Produsele sunt rechemate ca o măsură de precauție.

Rechemarea se limitează la torturile cu migdale Almondy , Tort cu migdale si DAIM de 400 de grame, achiziționate din magazinele IKEA, care fac parte din lotul L2140 și expiră la data de 18.11.2023.

Clienții care au cumpărat aceste produse sunt îndemnați să le returneze la magazinul de unde le-au achiziționat, pentru a le fi restituită integral suma plătită.

Termenul de rechemare: 22.12.2022 – 22.01.2023

Foto principal: descriptiv

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3