930×122 CAPRA 5

alertă alimentară

Argeș: Produse retrase de urgență

Argeș: Produse retrase de urgență din Profi, Kaufland, Carrefour și Metro

Argeș: Produse retrase de urgență din Profi, Kaufland, Carrefour și Metro

Citiți și: Alertă alimentară! Produse din magazinele Penny, infestate!

O nouă alertă alimentară! Mai multe produse au fost retrase de urgență din mai multe magazine din țară. Este vorba despre multe loturi de porumb prăjit – Mexicorn.

Citiți și: O nouă alertă alimentară. Produse cu o substanță toxică, retrase de la raft

Produsele au ajuns și pe rafturile magazinelor din Argeș.

Acesta au fost retrase de la vânzare în urma identificării unei contaminări cu aflatoxină, o substanță care provoacă afecțiuni ale ficatului, inclusiv cancer.

Clienților care au cumpărat produsele de mai sus li se recomandă să nu le consume, ci să le distrugă sau să le returneze la magazinele de unde le-au achiziționat.

Aici, aceștia o să primească în schimb un același tip de produs din alt lot, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal.

Argeș: Produse retrase de urgență din Profi, Kaufland, Carrefour și Metro

Magazinele din Argeș unde s-au comercializat:

Profi:

Kaufland: Kaufland Curtea de Argeș, Kaufland Pitești – Războieni, Kaufland Pitești – Găvana, Kaufland Câmpulung, Kaufland Mioveni

Carrefour: Carrefour Pitești – Bradu, Carrefour Pitești (str. I.C. Brătinau), Carrefour Pitești (str. Victoriei), Carrefour Ștefăneștii de Argeș, Carrefour Mărăcineni, Carrefour Mioveni

Metro: Metro Pitesti – DN 65 B, Km 107, comuna Bradu, judetul Arges

Foto principal: descriptiv

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3