New Profesional Consult 930 x 122

arest

AMENINȚĂRI CU ARMA ȘI ÎNJURĂTURI PE O STRADĂ DIN CÂMPULUNG

Un câmpulungean a fost prezentant sâmbătă Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, care a dispus cercetarea sa sub măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile, după ce s-a dat în spectacol pe o stradă din oraș.

Citiți și: Argeș: Hoț prins seara la furat. A încercat să fugă, dar n-a scăpat

 

„Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Câmpulung au fost sesizaţi vineri, prin SNUAU 112, că un tânăr ar fi proferat injurii şi ameninţări mai multor persoane, în timp ce se afla pe o stradă din acelaşi municipiu.

Citiți și: UPDATE: ADOLESCENTUL CARE ȘI-A TĂIAT PRIETENII ESTE NEPOTUL LUI CONSTANTIN TĂMAGĂ

Din primele verificări, poliţiştii au stabilit identitatea celui în cauză, ca fiind un tânăr de 26 de ani, din Câmpulung, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice.

În aceeaşi zi, polițiștii câmpulungeni au efectuat o percheziţie domiciliară la locuinţa tânărului, stabilind că arma pe care acesta ar fi avut-o asupra sa este neletală şi nesupusă autorizării.

După administrarea probatoriului, tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore pe bază de ordonanţă, iar în ziua de 15 august a.c., a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, care a dispus cercetarea sub măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile”, precizează IPJ Argeș.

Foto descriptiv: Clujust

RAW FOTO 555 X 222

Comentarii

570 X 90 CUMPANA 3