930×122 CUMPANA 5

Târgul Săptămânal

Amenzi la Târgul Săptămânal din Piteşti

Poliţiştii din cadrul Poliției Municipiului Pitești, împreună cu jandarmii argeșeni, au organizat și desfășurat, astăzi, 11 iulie a.c., o acțiune, în Târgul Săptămânal din Municipiul Pitești, prin care s-a urmărit asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică, fluidizarea traficului în zonă, dar și respectarea măsurilor de conduită socială și de prevenirea răspândirii virusului SARS COV- 2.

Citiți și: Program special pentru piețele din Pitești

Polițiștii piteșteni au continuat acțiunile în zona Târgului Săptămânal din Pitești, acolo unde, la sfârșit de săptămână, este o afluență mare de persoane, iar traficul se aglomerează.

În urma abaterilor constatate, au fost aplicate 9 sancțiuni contravenționale, conform Legii 55/2020, pentru nepurtarea măștii de protecție.

Citiți și: S-a deschis Târgul Săptămânal din Pitești

De asemenea, polițiștii au desfășurat activități de prevenire, prin care au adus la cunoștința agenților economici și a persoanelor desemnate pentru punerea în aplicare a prevederilor Legii 55/2020, să informeze permanent angajații, dar și clienții că este important să respecte măsurile de protecție individuală, de distanțare socială și de igienă personală.

La acțiune au participat aproximativ 10 polițiști și jandarmi.

Amintim faptul că portul măştii de protecţie este în continuare obligatoriu în spațiile publice închise, mijloacele de transport în comun, la locul de muncă, spații comerciale, precum și în spații publice deschise, cum ar fi, fără a se limita la acestea, piețe, târguri, bâlciuri, talciocuri, spațiile comerciale, stații pentru transportul în comun.

SMART KIDS 555×222

Comentarii

570×90 MAIA