930 x122 grota rece

ana maria tomescu

ANA-MARIA TOMESCU: ,,A FOST O EXPERIENŢĂ AMUZANTĂ ŞI ÎNSPĂIMÂNTĂTOARE ÎN ACELAŞI TIMP!’’

Nu cu multă vreme în urmă v-am făcut cunoştinţă cu Ana-Maria Tomescu, o piteşteancă extrem de ambiţioasă, care la doar 16 ani îşi împarte timpul între şcoală şi actorie. Ana-Maria va juca mâine, 14 iulie, la festivalul de la Sighişoara.

Citiți și: Polițiștii au descins la un festival din Mioveni

,,Tema acestei ediţii este Moliere. Ne-am gândit mult timp ce piesă am putea să jucăm, o piesă căreia să îi putem adăuga o notă de originalitate. Prin urmare, după lupte „seculare”, am ales Improvizaţia de la Versailles. Faţă de alte trupe avantajul nostru este spontaneitatea, nu ne place să ne memoram fiecare mişcare, să calculam fiecare pas cu luni înainte. Noi ne desfăşurăm liber pe scenă, iar acest lucru aduce sinceritate, care se şi observă. Este micul nostru secret, care ar putea fi numit cheia succesului.’’, ne spune Ana-Maria Tomescu.

Din cauza unui incident care a avut loc anul trecut în cadrul acestui festival, acum se va renunţa la decor. ,,Anul acesta am ales să renunţăm la decor, deoarece ne joacă feste întotdeauna. Ediţia precedentă a fost un mare succes pentru noi, am luat premiul I deşi ne-a căzut decorul în plin spectacol! A fost o experientă amuzantă şi înspăimântătoare în acelaşi timp, care ne-a clasat pe locul I.’’, ne povesteşte Ana-Maria, actriţă în trupa Globus. (Foto: Facebook Ana-Maria Tomescu)

Citiți și: Pitești. FILSTREET – zi dedicată iubitorilor de poezie

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90