930×122 CAPRA 5

cnair

Anunțul momentului a fost făcut! Drum de mare viteză pentru șoferi

Anunțul momentului a fost făcut! Drum de mare viteză pentru șoferi

Citiți și: Ninge! Drumarii au ieșit să curețe șoselele!

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a semnat ieri contractul pentru proiectarea lotului 3 al Drumului de mare viteză Filiaşi-Lugoj.

Contractul este în valoare de 22,29 milioane de lei, a anunţat ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Sorin Grindeanu.

Citiți și: Atenție mare, șoferi! Trafic deviat pe Autostradă, mai bine de 2 săptămâni

Iată mesajul:

,,CNAIR a semnat astăzi contractul pentru proiectarea lotului 3 al Drumului de mare viteză #Filiași#Lugoj (230 km)!

Asocierea de proiectanți români are la dispoziție 22 de luni pentru finalizarea Studiului de Fezabilitate necesar construcției Lotului #Domașnea-#Caransebeș (44 km).

Anunțul momentului a fost făcut! Drum de mare viteză pentru șoferi

Contractul cu o valoare de 22,29 milioane de lei (fără TVA) este finanțat prin Programul Transport 2021-2027 (#PT).

În acest moment, între Filiași și Caransebeș (179 km), sunt semnate 3 din cele 4 contracte pentru proiectarea drumului de mare viteză Filiași-Lugoj.

După ce va fi construit, acest drum va contribui la dezvoltarea economică a zonelor tranzitate prin asigurarea accesului persoanelor și mărfurilor la rețeaua TEN-T.„, transmite Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu.

Sursă foto: Arhivă/Descriptiv

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90