New Profesional Consult 930 x 122

femeie disparuta

Argeş: Femeie dispărută, găsită de poliţişti

Astăzi, în jurul orei 12.00, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Topoloveni au fost sesizați, de către o femeie din localitatea Dobrești, despre faptul că bunica sa, în vârstă de 94 de ani, ar fi dispărut de la domiciliul său din localitatea Dobrești, acolo unde locuia singură.

Citiți și: Ce s-a întâmplat cu tânăra care a alertat întreg județul

Dispariția a fost observată în cursul dimineții, însă aparținătorii au căutat-o pe femeie în împrejurimi, până să solicite ajutorul polițiștilor.

Imediat, au fost alcătuite echipe mixte de căutare, formate din polițiști, jandarmi și voluntari, care au efectuat verificări în zonă.

Citiți și: Argeș. Poliția e în alertă! Căutări disperate în tot județul!

Acțiunile de căutare s-au desfășurat și cu ajutorul câinelui de urmă, iar după aproximativ o oră, femeia a fost găsită, în viață, într-o zonă cu vegetație deasă și mare, la aproximativ 200 de metri de locuința sa.

Din primele verificări a reieșit faptul că femeia nu a fost victima vreunei infracțiuni, iar din declarațiile acesteia, ar fi plecat în cursul serii trecute, după apă, ar fi căzut în vegetația abundentă și nu ar mai fi reușit să se mai ridice.

Ea va fi predată unui echipaj medical, în vederea evaluării stării de sănătate și acordarea îngrijirilor medicale care se impun.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3