930×122 CAPRA 5

judecata

Argeș: Martor mincinos trimis în judecată

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Drăganu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au finalizat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de mărturie mincinoasă, conform art. 273 din Codul Penal.

Citiți și: Renunțarea la judecată în procesele civile

„Din cercetări, s-a stabilit că, în cursul anului 2020, cu ocazia audierii în calitate de martor în fața instanței de judecată, un bărbat de 71 de ani, din Cuca, ar fi susținut aspecte contrare față de declarațiile date anterior, în fața organelor de cercetare penală ale poliției judiciare, cu privire la împrejurările ce făceau obiectul cercetării judecătorești într-o cauză privind săvârșirea unor infracțiuni rutiere, aflată pe rolul instanței.

Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată”, precizează IPJ Argeș.

Citiți și: România ar putea fi obligată să cumpere ser ,,anti-pandemie”

(Foto: descriptiv)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90