930×122 CAPRA 5

chestor

Argeș. Oficial: Șeful Poliției, Marian Badea, este chestor!

Șeful Inspectoratului de Poliție al Județului Argeș a fost avansat la gradul de chestor. Avansarea a avut loc îniante de termen, cu ocazia Zilei Naționale a României.

Citiți și: Pitești. Toate forțele de ordine ies în stradă!

Decretul semnat de președintele Klaus Iohannis a fost publicat în Monitorul Oficial.

Citiți și: Mobilizare de forțe: Polițiștii au împânzit străzile din Pitești!

„În temeiul prevederilor art. 94 lit. b) și ale art. 100 din Constituția României, republicată, și ale Legii nr. 360/2002 privind Statutul polițistului, cu modificările și completările ulterioare, având în vedere propunerea ministrului afacerilor interne,Președintele României decretează: Domnului comisar-șef de poliție Badea Dumitru Marian i se acordă gradul profesional de chestor de poliție”.

Marian Badea este la conducerea IPJ Argeș din primăvara anului trecut.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

3 comentarii

  • Daniel spune:

    Felicitari D-le Chestor. Meritați din plin aceasta avansare. Argeșul de mult timp nu a mai avut un Chestor pe bune și competent. Poate pe viitor faceți curățenie la IPJ și în rândul cadrelor cu probleme. Politia rutiera are o imagine proasta de ceva timp. În special se cunosc acele cazuri mediatizate ale politistilor cu pistolul radar care agata domnișoare la viteza si le cer numere de telefon pe drumul Pitesti -Câmpulung. Greșim în trafic cu 102, 103 km și acceptam sa fim pedepsiți dar noi ca bărbați de ce trb sa fim frustrați ca sta cineva la pândă și ne agata nevestele ca apoi sa le facă avansuri pe Facebook. Vuiește Mioveniul și Câmpulungul de practicile astea. Am avut pățanii din astea cu MACIUCA NAE , AVRAM ION și vad ca ei continua cu abuzurile și profita de Haina ba chiar încep și alții cu pistolul sa ii copieze.

  • Gigelus spune:

    Nr de tel se trece obligatoriu in pv? În ce condiții au întrat în posesia nr de tel?de ce nu au fost înregistrați domni polițiști la momentul potrivit ?nu cumva de comun acord a fost dat nr de tel?Mai bine urmărești ce s a întâmplat cu spăgarii din Gavana,cam blândă sancțiunea dar este .Hai sa renunțăm la șpăgi, circulam corect și vedem.Va întrebați de ce șoferii romani după ce trec granița respecta regulile de circulație? Va spun eu nu prea merge vrăjeală sau este prea scumpa distracția?

  • Radu spune:

    Cand am dat examen in 2002 , asta soptea in sala unor analfabeti
    stie si el cum sta treaba

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90