NOR CURIER 930X122

examinator

Argeş: Perioadă de foc la „Permise”, concurs pentru noi examinatori

Argeş: Perioadă de foc la „Permise”, concurs pentru noi examinatori.

Citiți și: Argeș: Punct nou de Înmatriculări și Permise Auto, funcțional de astăzi

Potrivit informaţiilor furnizate de către Direcţia Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor, este în derulare etapa de depunere a dosarelor de către candidaţii la mai multe posturi de agenţi de poliţie.

Agent de poliție – permise și examinări

În Argeş, va fi concurs pentru o funcție de agent principal, respectiv o funcție de agent III la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor al judeţului Argeș prevăzute la poziţiile 10/a și 14 din statul de organizare al serviciului respectiv.

Citiți și: Piteşti: Oameni revoltaţi la examenul de permis auto. Se aşteaptă cu lunile să dai proba

Depunerea dosarelor se poate face până la data de 5 noiembrie a.c., orele 12.00.

Susţinerea testului grilă va avea loc pe 25 noiembrie, iar afişarea rezultatelor în aceeaşi zi. Depunerea contestaţiilor se poate face în termen de 24 de ore de la afişarea rezultatelor.

Candidaţii admişi la examen vor fi examinaţi psihologic şi medical, iar rezultatele finale vor fi afişate la date primirii avizelor psihologice şi medicale.

Un alt post disponibil este de „Referent debutant – IA la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor al județului Argeș prevăzută la poziţia 25/a din statul de organizare al serviciului respectiv”, se mai precizează pe siteul DRPCIV.

(Foto: descriptiv)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Un comentariu

  • Gogu spune:

    Se pensioneaza examinatori de la Arges?au devenit mai corecți decât dumnezeu. Cum își explică șefii lor ca cei care fac scoala la Arges si sustin examenul.in alte județe sunt admiși?Cand vor fi si ei examinati? Dar un lucru este îmbucurător ,,,nu mai creste nr de conducătorii auto.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90