930 x122 grota rece

permise auto

Prefectul, despre situaţia de la Permise: „Lamentabilă, de 30 de ani!”

Prefectul, despre situaţia de la Permise. În conferinţa de presă care a avut loc astăzi, prefectul Soare a anunţat noi măsuri pentru eficientizarea serviciului de la „Permise”, în condiţiile în care situaţia a fost caracterizată drept „lamentabilă”.

Citiți și: Argeș: Punct nou de Înmatriculări și Permise Auto, funcțional de astăzi

„Este o situaţie lamentabilă, de 30 de ani! Pentru îmbunătăţirea acestui serviciu, am creat o comisie mixtă pentru verificarea şcolilor de şoferi”, a declarat Emanuel Soare.

 

Citiți și: Piteşti: Oameni revoltaţi la examenul de permis auto. Se aşteaptă cu lunile să dai proba

 

Potrivit prefectului, se va da un raport săptămânal privind activităţile de la Permise şi cele conexe, la verificări participând şi angajaţi din Corpul de Control al Prefecturii.

Prefectul Soare consideră că trebuie stabilite cauzele slabei pregătiri a candidaţilor şi a ratei scăzute de promovare, una dintre cele mai mici din ţară.

„Vom verifica şi obiectivitatea examinatorilor, ce comportament au şi dacă sunt probleme în acest sens”, a anunţat prefectul.

Poliţiştii de la permise auto (examintorii) au cele mai mici salarii din Poliţie. Din acest motiv, cel puţin la noi în judeţ, nu se reuşeşte aducerea unor examinatori pentru a atinge numărul necesar, în vederea derulării mai rapide a etapelor până la obţinerea permisului auto de către candidaţi.

Practic, e nevoie ca numărul examinatorilor să fie dublat, apreciază prefectul Emanuel Soare.

(Foto: descriptiv)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90