NOR CURIER 930X122

bradu

Argeș: Schimbări în transportul local

Au avut loc modificări la programul transportului public local în Bradu. Dan Stroe, primarul comunei, a anunțat că unele trasee au fost suplimentate, iar programul de funcționare a două curse a fost schimbat, la solicitarea cetățenilor.

Citiți și: E oficial! Autobuze Publitrans la Argeș Mall

Reamintim că, de o săptămână, transportul public în zona metropolitană Pitești este funcțional.

Autobuzele Publitrans circulă acum în comunele Bradu, Bascov și Mărăcineni.

Citiți și: Rupt de beat, a intrat într-un cap de pod și s-a răsturnat cu mașina!

Toți locuitorii celor trei comune au foarte încântați de acest proiect, fiind unul mult așteptat. Cu toate acestea, s-au iscat și mici nemulțumiri, unele dintre ele legate de programul transportului public local.

Primarul comunei Bradu, Dan Stroe, a transmis cetățenilor că a luat deja primele măsuri cu privire la aceste nemulțumiri. Astfel, două dintre cursele de dimineață, Bradu – Pitești au fost deja devansate, iar unele trasee au fost suplimentate.

De asemenea, în funcție de solicitările venite din partea cetățenilor, la programul transportului public pot să mai apară modificări.

Stimați brădeni, vreau să vă asigur că sunt la curent cu toate nemulțumirile unora dintre dumneavoastră în ceea ce privește programul transportului public local.

Încă de la început am convenit cu operatorul de transport că, în funcție de fluxul de călători, programul de transport poate fi îmbunătățit.

Deja cursa de 05.30 cu plecare de la Barieră a fost devansată la ora 05.20.

De asemenea, cursa de 07.30, tot cu plecare de la Barieră va fi devansată la ora 07.20.

Avem în vedere să mai suplimentăm cu încă 2 curse intervalul orar 16.00-18.00, astfel încât să se circule din 30 în 30 de minute(cu plecare din Pitești la orele 17.00 și 18.00).

În altă ordine de idei, cred că transportul public local cu autobuze este o realizare importantă și vă asigur că vom fi receptivi la orice sugestie de îmbunătățire a acestui serviciu.”, a transmis primarul Dan Stroe pe Facebook.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

2 comentarii

  • P .T spune:

    Linia 5 și 5 b când o să circule ca celelalte!! Adică cat de cat normal !! Linia asta nici nu zici că este în oraș !

  • Cris spune:

    Autobuze si transport vad ca s-au adus,cat de cat dupa 30 de ani;mai aveti de facut drumuri si sa decongestionati strazile existente,adica sa faceti parcari subterane(nu sa betonati spatiile verzi,cum stiti voi sa distrugeti natura) si locuri de oprit pe margine,ca sa nu mai opreasca oamenii pe sosea daca au nevoie la o gogosarie sau sa raspunda la un telefon.Locurile astea ar trebui sa aiba si toalete ca daca te „taie” nu ai unde merge in Pitesti ,in afara de Dedeman si Auchan,in zona Gavana(care e cel putin 1/4 din tot orasul).La magazine precum cel de cereale de langa Big Gavana cei ce se aprovizioneaza practic sunt nevoiti ori sa blocheze trotuarul ori banda1.Si acolo e plin mereu,ca au vad…Primaria Pitesti e pe mana cu cei ce „cotizeaza” la „firma” PSD sau chiar e incapabila sa gasesca o solutie corecta ?Ce sa mai zic de primarul de Bascov unde atatea masini se blocheaza si incurca traficul national nu doar local (nu mai zic de poluare).Nu-s in stare PSDeii de 30 de ani sa faca(in local,cu Prefectura ori chiar cu Guvernul) niste dublari,adica un fel banda a 2-a pe 30m in zonele unde sunt stradute la stanga (pana la Valea Ursului).Toti ce locuiesc pe acolo,in cartierele noi de case si vor sa faca stanga nu pot pt ca vin masini din sens opus ,bara la bara minute in sir si tin pe toti in spatele lor pana se blocheaza chiar si autostrada pe doua benzi dincolo de Lazar…iar Bdul N.Balcescu tot asa ,se blocheaza pe ambele benzi pana la Dedeman,f des.Jenanti agaricii astia de PSDisti.Nu inteleg cum dracu ai voteaza romanii astia legati la ochi si la minte !

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90