EcoMoto 930×122

incendiu

Argeș. Tragedie! A ars de viu în propria casă

Update, ora 12.19, ISU Argeș transmite: „Cu privire la victime, au fost monitorizate două persoane de sex feminin, iar cea de-a treia (carbonizată), era de sex masculin.

Citiți și: Incendiu violent, cu victimă, în Argeș. S-a făcut scrum

Ca și afecțiuni, a fost vorba despre:

– persoană de sex feminin, în vârstă de aproximativ 58 de ani, care a suferit un atac de panică;

Citiți și: Argeș: Urgență! Utilaj în flăcări

– persoană de sex feminin, în vârstă de circa 78 de ani, care a suferit arsuri la membrul superior drept și la nivelul feței;

– persoană de sex masculin, în vârstă de circa 83 de ani, găsită carbonizată în locuință.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost: scăpări de gaze combustibile.”

Update, ora 11.17, ISU Argeș transmite: „Este vorba despre o locuință care arde generalizat, pe o suprafață de aproximativ 150 de mp, incendiul extinzându-se și la o anexă.

În momentul de fața incendiul este localizat, se lucrează pentru lichidare. În urma evenimentului au rezultat trei victime.

Două dintre acestea au fost monitorizate de către echipajul SMURD de prim ajutor calificat și prezintă atac de panică, respectiv stare de rău, iar pentru a treia, din păcate, nu s-a mai putut face nimic, fiind găsită carbonizată în locuință.”

Update, ora 11.04:  La fața locului intervine și un echipajul SMURD de Terapie Intensivă Mobilă de la Detașamentul Pitești. O persoană a fost rănită în urma incendiului. Victima este carbonizată.

Știrea inițială, ora 10.47 – Argeș: Casă cuprinsă de flăcări

Un incendiu a izbucnit, în urmă cu puțin timp, în comuna Suseni, satul Suseni.

Potrivit primelor informații, flăcările au cuprins o locuință.

La fața locului intervin pompierii cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat.

Știre în curs de actualizare

Sursă foto: ISU Argeș

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3