NOR CURIER 930X122

smarty kids pitesti

Aritmetica mentală, o abilitate importantă pe care o pot dezvolta copiii

Unul dintre conceptele cheie în aritmetică mentală este capacitatea de a efectua calcule matematice mentale.

Citiți și: Transformă învățatul matematicii într-o aventură distractivă pentru copilul tău!

Aritmetica mentală este o abilitate importantă care poate fi utilă într-o varietate de activități, de la rezolvarea problemelor matematice în clasă până la efectuarea de calcule rapide pentru dezvoltarea cognitivă.

Citiți și: Copiii isteți de la SmartyKids, gata pentru Campionatul Internațional de Aritmetică Mentală

Unul dintre motivele pentru care aritmetica mentală este atât de importantă este că ne permite să rezolvăm rapid și precis probleme matematice fără a fi nevoie de un calculator sau alte instrumente.

Pe lângă faptul că este utilă în viața de zi cu zi, aritmetica mentală este, de asemenea, o abilitate importantă pe care o pot dezvolta copiii.

Cercetările au arătat că studenții care sunt capabili să efectueze calcule mentale au, în general, mai mult succes în studiile lor ce țin de matematică, deoarece sunt capabili să rezolve probleme rapid și precis, fără a fi nevoie de un calculator.

Înscrie-ți și tu micuțul la cursurile Smarty Kids Pitești! ”Aritmetica mentală” este una dintre principalele activități desfășurate în acest centru.

 

Pentru înscrieri, precum şi orice alte detalii, puteți folosi următoarele date de contact:

Tel. 0769.053.396 – Dana Popescu

Facebook SmartyKids Piteşti

E-mail: pitesti-trivale@smarty-kids.ro

www.smarty-kids.ro/pitesti-pitesti-contact/

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3