EcoMoto 930×122

aritmetică mentală

SmartyKids pune pașii copilului tău pe calea către succes!

”Aritmetica mentală” este una dintre principalele activități desfășurate în centrele SmartyKids.

Citiți și: Transformă învățatul matematicii într-o aventură distractivă pentru copilul tău!

Aritmetica mentală are un impact major asupra dezvoltării copiilor; aceștia își pot îmbunătăți, astfel, performanțele școlare și personale.

Citiți și: Copiii isteți de la SmartyKids, gata pentru Campionatul Internațional de Aritmetică Mentală

Cum poate influența aritmetica mentală succesul micilor cursanți?

„Îmbunătățește performanța în matematică: Aritmetica mentală dezvoltă abilitățile de calcul și de gândire; copiii înțeleg conceptele matematice mai bine și rezolvă problemele cu mai multă ușurință.

Îmbunătățește memoria: Aritmetica mentală implică memorarea unor informații matematice și efectuarea de calcule mentale.

 

Dezvoltă încrederea în sine: Când copiii sunt capabili să efectueze calcule mentale cu precizie, sporește încrederea în propriile abilități. Aceștia se vor simți mai capabili și mai siguri pe ei în situații de stres sau dificultate.

Îmbunătățește abilitățile de rezolvare a problemelor: Această abilitate este utilă în multe aspecte ale vieții și ajută copiii să devină mai independenți și mai capabili în luarea deciziilor.

Hai și tu la lecțiile noastre pentru a-i pune pașii copilului tău pe calea către succes!”, transmit reprezentanții SmartyKids.

SmartyKids are sediu în Pitești, pe Bulevardul Libertății, nr. 13, dar și în Mioveni, pe Frații Golești, în blocul T6, scara A, apartament 1.

 

Pentru înscrieri, precum şi orice alte detalii, puteți folosi următoarele date de contact:

Tel. 0769.053.396 – Dana Popescu

Facebook SmartyKids Piteşti

E-mail: pitesti-trivale@smarty-kids.ro

www.smarty-kids.ro/pitesti-pitesti-contact/

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90