930X122 MAIA

smarty kids pitesti

Vino la SmartyKids Piteşti! Centru de pregătire pentru copii isteţi, cu metode inovatoare

Piteşti: un nou centru pentru pregătirea copiilor, folosind metode moderne, eficiente şi păstrând atmosfera copilăriei.

Citiți și: Transformă învățatul matematicii într-o aventură distractivă pentru copilul tău!

Centrul SmartyKids Piteşti promite rezultate spectaculoase în ceea ce priveşte dezvoltarea intelectuală a celor mici.

Ne străduim să fim cei mai buni. Creăm metode educaționale și materiale didactice de viitor, folosind tehnologia și experiența specialiștilor de vârf la nivel mondial. La noi copiii descoperă că pot mai mult și mai bine și reuşesc să aibă încredere în ei„, este promisiunea SmartyKids.

Citiți și: Copiii isteți de la SmartyKids, gata pentru Campionatul Internațional de Aritmetică Mentală

Printre activităţile principale desfăşurate la centrul SmartyKids se regăseşte „Aritmetica mentală”. Este o metodă unică de stimulare intelectuală cu efecte spectaculoase asupra dezvoltării cognitive a copilului.

Metodologia aferentă antrenează viteza mare de percepție și procesare a informației, dezvoltând ambele emisfere ale creierului în paralel, ca urmare a procesului de vizualizare mentală a calculelor pe abac. În ciuda denumirii, scopul primordial nu este deprinderea de a calcula cu viteza mare sau de a rezolva probleme matematice.

Acesta este un “efect secundar” – e adevarat, cu mare utilitate academică și nu numai. Aritmetica mentală este esențială pentru stimularea activității mentale a copiilor.

Îi va ajuta să își dezvolte memoria, vorbirea, să înțeleagă mai usor ceea ce aud, ca urmare a exersării capacității de atenție și rapiditatea de reacție„, precizează cadrele de la SmartyKids.

Părinţii sunt invitaţi să vină cu picii la SmartyKids PITEȘTI, la cursurile de Aritmetică Mentală.

Pentru înscrieri, precum şi orice alte detalii, puteți folosi următoarele date de contact:

Tel. 0769.053.396 – Dana

Facebook SmartyKids Piteşti

E-mail: pitesti-trivale@smarty-kids.ro

www.smarty-kids.ro/pitesti-pitesti-contact/

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA