NOR CURIER 930X122

smarty kids pitesti

Încep înscrierile pentru o nouă grupă la SmartyKids Pitești. Lecție gratuită de aritmetică mentală

Centrul de pregătire pentru copii – SmartyKids oferă o lecție demo gratuită de Aritmetică Mentală la sediul său din Pitești.

Citiți și: Transformă învățatul matematicii într-o aventură distractivă pentru copilul tău!

Lecția gratuită se va ține în data de 4 noiembrie, între orele 17.30 – 18:30, la centrul SmartyKids din Pitești, de pe Bulevardul Libertății, nr.13.

Citiți și: Copiii isteți de la SmartyKids, gata pentru Campionatul Internațional de Aritmetică Mentală

Astfel, se dă startul înscrierilor pentru o nouă grupă!

Dacă vrei o alternativă utilă de petrecere a timpului pentru copilul tău, SmartyKids Pitești e cea mai bună opțiune. Aici îl poți înscrie pe cel mic la diferite cursuri care să-i dezvolte abilitățile și inteligența.

Cursul de „Aritmetică Mentală” este unul dintre ele.

Aritmetica mentală este o metodă de dezvoltare armonioasă a copilului având la bază tehnica de calcul cu abacul și practicarea calculului oral rapid.

Un copil care învață metoda Soroban va înțelege simplu și concret cum se formează numerele compuse, își va dezvolta gândirea analitică, precum și calități benefice ca răbdarea, concentrarea și perseverența.

Pe acest abac miraculos se pot efectua operații matematice precum adunare, scădere, înmulțire, împărțire, sau chiar ridicare la putere, extragere rădăcina pătrată și cubică, aflarea celui mai mare divizor comun a două numere.

La SmartyKids Pitești, copiii sunt pregătiți pentru viitor!

 

Înscrie-ți și tu copilul la o lecție demo gratuită!

Tel. 0769.053.396 – Dana Popescu

Facebook SmartyKids Piteşti

E-mail: pitesti-trivale@smarty-kids.ro

www.smarty-kids.ro/pitesti-pitesti-contact/

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90