NOR CURIER 930X122

smarty kids pitesti

Isteții de la SmartyKids Pitești se pregătesc de a doua etapă a Ligii Mondiale de Matematică

După succesul răsunător obținut la prima etapă a Campionatului World Mathematics League, desfășurat la Cairo, micuții de la SmartyKids Pitești se pregătesc de a doua rundă a competiției.

Citiți și: Transformă învățatul matematicii într-o aventură distractivă pentru copilul tău!

Aceasta se va desfășura în perioada 24-25 septembrie.

Isteții de la SmartyKids Pitești au început deja antrenamentele pe platforma pusă la dispoziție de organizator și se descurcă de minune.

Citiți și: Copiii isteți de la SmartyKids, gata pentru Campionatul Internațional de Aritmetică Mentală

La World Mathematics League, copii din mai multe țări își testează cunoștințele în domeniul aritmeticii mentale, aceștia având de efectuat 160 de calcule în doar 10 minute.

Campionatul se desfășoară în 12 etape (câte o etapă pe lună, timp de 1 an de zile).

Țările care participă la Liga Mondială de Matematică în această lună sunt: România, Bulgaria, Egipt, Arabia Saudită, Olanda, Yemen și Nepal.

Campionatul are și o rubrică de popularitate, rubrică în care fiecare participant poate să primească voturi ale publicului.

Voturile sunt importante pentru copii, deoarece, clasamentul mondial al participanților este întocmit în funcție de mai multe criterii:

– punctajul obținut la probă

– numărul de voturi de susținere și încurajare din partea audienței

– numărul voturilor de susținere din partea experților

Dacă vreți să vă susțineți favoritul, trebuie doar să accesați următorul link: https://wml.worldmathleagues.com/voter, să vă faceți un cont pe platformă, să confirmați adresa de mail, să alegeți SmartyKids „The future is yours , să selectați 2 țări (România și încă o țară), să votați 5 participanți din România și 5 particpanți din cea de a doua țară selectată.

Ei sunt isteții de la SmartyKids Pitești care vor concura din partea României la a doua etapă a Campionatului World Mathematics League:

1) Nicholas Pantaru

2) Sara Isabel Ion

3) Bryan Matteo Floricel

4) Alessia Maria Meila

5) Matei Constantin Musescu

6) Rareș Ștefan Strat

7) Anastasia Maria Popescu

8) Amelia Păunescu

9) Erick Ristici

10) Ilinca Stancutu

11) Ayan Andrei Meila

12) Denis Matei Pascu

13) Rareș Mihai Cosereanu

14) Rareș Andrei Popescu Nedelcu

Reamintim că, în prima etapă a campionatului desfășurat la Cairo, România s-a clasat pe locul 1. Subiectul pe larg, aici – SmartyKids Pitești are copii olimpici! Au adus României primul loc la un concurs internațional de aritmetică

Dacă și tu vrei o alternativă utilă de petrecere a timpului pentru copilul tău, înscrie-l la SmartyKids Pitești! Aici, cel mic va practica diferite activități care să-i dezvolte abilitățile și inteligența.

 

SmartyKids are sediu în Pitești, pe Bulevardul Libertății, nr. 13, dar și în Mioveni, pe Frații Golești, în blocul T6, scara A, apartament 1.

Pentru înscrieri, precum şi orice alte detalii, puteți folosi următoarele date de contact:

Tel. 0769.053.396 – Dana Popescu

Facebook SmartyKids Piteşti

E-mail: pitesti-trivale@smarty-kids.ro

www.smarty-kids.ro/pitesti-pitesti-contact/

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3