930 x122 grota rece

smarty kids pitesti

SmartyKids Pitești formează o nouă grupă pentru cursul ”Citire rapidă”

SmartyKids Pitești formează o nouă grupă pentru cursul ”Citire rapidă”.

Citiți și: Transformă învățatul matematicii într-o aventură distractivă pentru copilul tău!

Marti, 21 iunie, SmartyKids Pitești vă invită să participați la cursul de citire rapidă.

Citiți și: Copiii isteți de la SmartyKids, gata pentru Campionatul Internațional de Aritmetică Mentală

Unii copii citesc mult, alții mai puțin. Însă întrebarea e: înțeleg ce citesc? Pot să extragă informații esențiale din textele pe care le parcurg?

SmartyKids Pitești tocmai pe această latură lucrează cu copiii la cursul de citire rapidă. Să înțeleagă și să rețină informații din ceea ce citesc.

Atât în caietul de lucru, cât și în culegerea de texte și basme există exerciții care îi ajută pe copii să își dezvolte latura înțelegerii.

De asemenea, pe lângă cele mai sus menționate, cei mici învață despre ce înseamnă sinonime, antonime, palidromuri, exerciții pentru dicție și multe altele.

Fiecare caiet reprezintă o țară, deci se dezvoltă şi cultura generală. Sunt exerciții frumoase, interactive, care îi țin concentrați la fiecare oră.

SmartyKids are centru în Pitești, pe Bulevardul Libertății, nr 13, dar și în Mioveni. Subiectul pe larg, AICI: Noutate absolută! SmartyKids, acum și la Mioveni

 

Pentru înscrieri, precum şi orice alte detalii, puteți folosi următoarele date de contact:

Tel. 0769.053.396 – Dana Popescu

Facebook SmartyKids Piteşti

E-mail: pitesti-trivale@smarty-kids.ro

www.smarty-kids.ro/pitesti-pitesti-contact/

Rezultatele la care ajung micuții care urmează cursurile SmartyKids sunt de-a dreptul impresionante. Descoperiți performanțele micuței Amelia, AICI – Copiii care merg la SmartyKids Pitești au performanțe uimitoare! 

În perioada următoare, copiii vor participa la Olimpiada Internațională SmartyKids 2022.

 

Pentru că evenimentul se apropie cu pași repezi, pregătirile sunt în toi, iar micuții lucrează intens.

Ambițioși, isteți, perseverenți și foarte muncitori, isteții de la SmartyKids Pitești își antrenează abilitățile de vizualizare, memorie fotografică, logică și concentrare maximă.

Înscrieți-vă și voi micuții la cursurile SmartyKids!

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90