930×122 CAPRA 5

smarty kids pitesti

Smarty Kids Pitești formează noi grupe pentru Cursurile de Aritmetică Mentală

Smarty Kids Pitești anunță că formează noi grupe pentru Cursurile de Aritmetică Mentală.

Citiți și: Transformă învățatul matematicii într-o aventură distractivă pentru copilul tău!

Ce rol joacă abacul în viața copiilor?

Abacul este o numărătoare veche apărută în urmă cu 600 de ani în scopul facilitării schimburilor comerciale. În anii 30 ai secolului trecut, japonezii au simplificat numărătoarea și au început să o folosească pentru îmbunătățirea capacităților mentale și intelectuale ale copiilor și ale vârstnicilor. Așa au apărut școlile de soroban, numite jyuku, purtând și numele marelui maestru al școlii.

Citiți și: Copiii isteți de la SmartyKids, gata pentru Campionatul Internațional de Aritmetică Mentală

Super-puterea abacului japonez a ajuns în România și se studiază începând din anul 2019 în centrele SmartyKids din toată țara, de copii care au învățat metoda de calcul. Unii dintre acești copii au rezultate spectaculoase nu numai la școală, ci și la concursuri de talente și olimpiade internaționale aritmetică mentală.

Despre aritmetica mentală

Aritmetica mentală este etapa mai avansată de studiu a sorobanului japonez. Este denumită “anzan” și presupune reprezentarea mentală a sorobanului japonez și efectuarea de calcule “în minte” pe sorobanul imaginar.

Algoritmii de calcul diferiți de cei din matematica tradițională fac ca modul de calcul să fie mult mai rapid, iar copiii să fie entuziasmați de rapiditatea cu care reușesc să calculeze.

Astfel, ei simt cum capătă o adevărată super-putere față de ceilalți colegi și încep să îndrăgească matematica.

Totodată, copiii care studiază sorobanul japonez sunt mai încrezători în ei înșiși, progresează mai rapid la toate materiile, sunt mai eficienți și mai ordonați în viața de zi cu zi.

10 beneficii ale sorobanului japonez, pentru copii de nota 10

Iată, pe scurt, avantajele pe care le au copiii care învață metoda de calcul cu sorobanul japonez și cum susține această metodă de învățare dezvoltarea copiilor:

– Răbdare

– Atenție

– Concentrare

– Memorie

– Viteză de calcul

– Imaginație

– Autodisciplină și organizare

– Motivație pentru învățare

– Rezultate mai bune la școală

– Încredere în sine

Dacă ai un copil care iubește cifrele și îi place să calculeze sau care, dimpotrivă, crezi că are dificultăți la matematică, memorează mai greu sau nu se poate concentra înscrie-l la cursurile SmartyKids!

SmartyKids are sediu în Pitești, pe Bulevardul Libertății, nr. 13, dar și în Mioveni, pe Frații Golești, în blocul T6, scara A, apartament 1.

Pentru înscrieri, precum şi orice alte detalii, puteți folosi următoarele date de contact:

Tel. 0769.053.396 – Dana Popescu

Facebook SmartyKids Piteşti

E-mail: pitesti-trivale@smarty-kids.ro

www.smarty-kids.ro/pitesti-pitesti-contact/

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3