NOR CURIER 930X122

arpechim

ARPECHIM: UN GREVIST AL FOAMEI S-A SIMȚIT RĂU ȘI A RENUNȚAT LA PROTEST

Unul dintre greviştii foamei de la Divizia Petrochimică Bradu (fostă Arpechim), de lângă Pitești, a combinatului vâlcean Oltchim a renunţat la protest aseară, după ce i s-a făcut rău.

Citiți și: Angajații din sănătate intră azi în grevă! Activitatea, oprită

La fața locului a fost chemată o ambulanță. Grevistului, Gheorghiţă Neagu, în vârstă de 46 de ani, îi scăzuse glicemia la 60 de unităţi. Personalul medical de pe ambulanță i-a dat două doze de glucoză şi şi-a revenit. El a renunţat, însă, la greva foamei.

„Noi nu plecăm de pe platformă, aici protestăm! Am mai rămas patru, dar este posibil ca în perioada următoare să ni se alăture alți colegi. Nu renunţăm la protest, deşi până acum nu am primit niciun răspuns de la conducerea unităţii.”, ne-a declarat Mircea Dinu, un alt grevist, fost consilier municipal în Pitești, acum președinte de partid.

Citiți și: Alertă: Grevă generală! Angajații amenință că vor opri activitatea

Greva foamei a fost declanşată marți, 8 septembrie, în urma intenţiei conducerii de la Oltchim de a desfiinţa Serviciul de Pompieri la care lucrează protestarii.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90