Donaris 930 x 122

autostrada

Asociația Pro Infrastructură: „Anul acesta vom vedea primele utilaje pe A1 Pitești-Curtea de Argeș”

Asociația Pro Infrastructură (API), cea mai importantă organizație nonprofit din România care monitorizează proiectele majore de infrastructură de transport (infrastructură rutieră, feroviară, metrou și aviație) spune că anul acesta nu vom asista la prea multe inaugurări de drumuri, însă vom vedea, în sfârșit, utilaje pe câteva viitoare tronsoane de autostrăzi.

Citiți și: Autostrada spre Sibiu: Liber la semnat contractul pentru tronsonul Curtea de Argeș – Tigveni!
„Dacă la inaugurări nu vom sta grozav, 2021 promite să ne aducă șantiere majore noi. Pe lângă A0 (52,5 km), vom vedea startul lucrărilor pe A3 Biharia-Chiribiș (28,55 km), Suplacu-Nușfalău (13,55 km) și pe unele porțiuni unde va fi front de lucru pe Nădășelu-Poarta Sălajului (42,3 km). De asemenea, anul acesta vom vedea primele utilaje pe A1 Pitești-Curtea de Argeș (30,35 km)”, arată Asociația Pro Infrastructură.
 Ultima precizare se referă la Secțiunea 5 a viitoarei autostrăzi Sibiu – Pitești.
 Foto descriptiv: Asociația Pro Infrastructură

[555x222px]BlackFriday_ePitesti

Comentarii

2 comentarii

  • Marius spune:

    Nu fac politica. DAR POZA DE MA SUS NU ARE O NICI O RELEVANTA. AUTOSTRADA PITESTI -SIBIU . SAU SIBIU – PITESTI NU SE VA CONSTRUI NICI DE CIRCULAT NICI IN ANUL 2100. . TIPIC ROMANESTE /DIN GURA .DESENE. SCHITE PATE POZE CUM VA ARATA. TAMTAMURI CA SE ADIC BASCULANTE EV. UN BULDOZER. SI UN EXCAVATOR SA DEA BINE LA INCEPUT DE DESCHIDEREA SANTIERULUI . SELFIURI DE INAIGURARE . DUPA CARE UTILAJELE DISPAR SAU FUG DE MUNCA.” FASSS

  • Marius spune:

    Cenxurat. !? Realitatea asta este !Doare adevarul dar asta este 30 de ani numsi studiul de fezabilitste. Hartogarii. Munca este grea si daunatoare sanatatii. Asa ca poate ne prinde 2222 si tot se va muncii din vb.

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441