New Profesional Consult 930 x 122

angajati

UPDATE: Ce li s-a comunicat azi angajaților de la Dacia

UPDATE: Unii angajați ai UVD au fost deja informați astăzi că vineri și luni (cel puțin) nu vor lucra (Vom reveni!).

Citiți și: Schimbări importante anunţate de Guvern, privind salariile şi sporurile

Știrea inițială:

Sindicatului Autoturisme Dacia face astăzi un anunț important pentru o parte dintre salariații producătorului de mașini. Sunt vizați, în special, angajații din secțiile care funcționează în cadrul UVD (Vehicule), una dintre cele doua mari uzine situate pe platforma industrială de la Mioveni, cel mai probabil nu și cei din Uzina de Mecanică și Șasiuri Dacia (UMCD).

Citiți și: Video – Liderul Sindicatului Dacia: ”Comenzi există, este o presiune din partea clienților.”

Este vorba de alte întreruperi ale activității, după cea de luni, 1 februarie, când în secțiile caroserie, vopsitorie, montaj și o parte din presaj nu s-a lucrat din cauza lipsei de componente electronice cu care se confruntă uzina.

Angajații nu au avut ce monta pe mașini, așa că au stat acasă. Sporadic (de vineri încolo, cel mai probabil) vor fi luate măsuri similare.

„Industria constructoare de mașini din toată Europa trece printr-un moment greu din cauza lipsei acestor componente (…). Vor mai fi întreruperi. Probabil vor fi mai multe zile, dar nu le nominalizez. Miercuri anunțăm când și unde se va întrerupe din nou activitatea”, preciza, aseară, pentru ePitești.ro, Ion Iordache, vicelider Sindicatul Autoturisme Dacia.

Știre în curs de actualizare

 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441