Kaia 930 x 120

angajati

Bonuri de masă suplimentare pentru diferite categorii de angajați. Ești printre ei?

Bonuri de masă suplimentare pentru diferite categorii de angajați. Ești printre ei?

Citiți și: Criză la gigantul Leoni! Care este motivul pentru care fabrica concediază mulți angajați

Ministerul Finanțelor propune un nou set de modificări prin intermediul unui proiect de Ordonanță de Urgență (OUG). Proiectul se adresează Legii Austerității nr. 296/2023.

Într-un efort de a proteja anumite categorii de bugetari și instituții locale, proiectul de OUG aduce derogări semnificative de la prevederile actuale.

Citiți și: Bani gratis de la stat! Cine poate încasa suma lunar!

Se au în vedere atât restructurarea, cât și bonurile de masă.

Când apare permisul auto digital: Acte auto obligatorii

Conform proiectului, instituții precum serviciile de evidență a populației, salvamontul și serviciile de salvare acvatică, alături de alte servicii publice de interes local sau județean, vor scăpa de restricțiile impuse de legea austerității.

Acestea includeau desființarea, reorganizarea sau fuzionarea instituțiilor care nu îndeplinesc anumite condiții, precum un număr minim de posturi ocupate sau unicitatea activităților desfășurate.

Mai mult, o largă categorie de bugetari va beneficia de bonuri de masă cu valoare majorată, depășind limita stabilită inițial de două salarii minime brute pe an.

Această derogare se aplică celor care, până la sfârșitul anului 2023, au primit bonuri de masă cu o valoare mai mare decât cea prevăzută de lege.

Totodată, celor care au un venit net de până la 8.000 de lei pe lună.

Se întâmplă în toate școlile! OBLIGATORIU

Aceste măsuri vin ca o ajustare a legii austerității, încercând să echilibreze necesitatea de eficiență și economie în administrația publică cu protejarea anumitor categorii de angajați și servicii esențiale la nivel local și județean.

Este un pas spre asigurarea stabilității și recunoașterea importanței serviciilor publice fundamentale în contextul provocărilor economice actuale.

Toate detaliile, AICI. Mai multe bonuri de masa pentru o larg categorie de bugetari.

Bonuri de masă suplimentare pentru diferite categorii de angajați. Ești printre ei?

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti
570 X 90 POSADA 3