New Profesional Consult 930 x 122

2015

HONDA CIVIC 2015 – PREZENTARE GENERALĂ

Honda Civic 2015 are design îmbunătăţit, setari noi pentru sistemul de suspensie și tehnologii noi de siguranţă şi infotainment. Noile setari ale suspensiei şi tehnologiile de siguranţă activă îmbunătăţesc experienţa şofatului şi stabilitatea autovehiculului

Citiți și: Au apărut primele filtre auto care blochează Coronavirusurile. Honda, pionier pe segment

Stil recreat

Modelul Honda Civic 2015 păstrează spaţiul interior de top şi versatilitatea pentru care această gamă este renumită, inclusiv capacitatea de neegalat de 477 de litri a portbagajului pentru Civic hatchback şi de 624 de litri pentru modelul Civic Tourer (cu ambele scaune în poziția normală).

Citiți și: HONDA LANSEAZĂ PROTOTIPUL CELEI DE A 10-A GENERAȚII CIVIC

Debutul Honda Connect

Gama Civic 2015 este echipată, în premieră, cu noul sistem informatic şi audio Honda Connect. Sistemul Honda Connect oferă comoditate şi conectivitate atunci când sunteţi pe drum, dispunând de funcţii cheie, care includ AM/FM, DAB şi Internet Radio, conectivitate Bluetooth, navigare pe internet, navigaţie prin satelit şi cameră pentru deplasarea în marşarier.

Honda Connect rulează sistemul Android 4.0.4, cel mai popular sistem de operare pentru smartphone, şi dispune de funcţii familiare, precum „pinch”, „swipe” şi „tap”.

Sistem nou de suspensie şi funcţii de siguranţă activă

Modelul Honda Civic 2015 beneficiază de setări noi pentru suspensie şi tehnologii de siguranţă activă, care contribuie la îmbunătăţirea experienţei avute în timpul şofatului, prin intermediul noilor sisteme Agile Handling Assist şi Vehicle Stability Assist.

Caracteristici noi de siguranţă activă

Fiecare model al gamei Civic 2015 beneficiază de sistemul Honda City-Brake Active, ca dotare standard. Proiectat în special pentru a ajuta la evitarea sau pentru a diminua efectele accidentelor la viteze reduse, sistemul utilizează tehnologia radar pentru a scana drumul din faţă, acţionând frâna în mod automat dacă este detectat riscul iminent al unei coliziuni. Sistemul este creat pentru a funcţiona la viteze mai mici de 30 km/h.

În ceea ce privește șasiul, noile tehnologii oferă un nivel superior de manevrabilitate şi stabilitate. Sistemul Honda Agile Handling Assist este introdus pentru prima dată în Europa. Frânarea activă oferă un nivel fără precedent de manevrabilitate şi control. Noua setare a sistemului Electronic Power Steering îmbunătăţeşte stabilitatea şi răspunsul autovehiculului.

Pe infotainment, noul sistem informatic şi audio Honda Connect oferă comoditate şi conectivitate la volan. Există funcţii familiare, precum „pinch”, „swipe” şi „tap”, funcţii similare dispozitivelor smartphone.

Pe partea de motor, propulsoarele oferă un nivel de emisii CO2 începând cu 94 g/km. Puteţi alege între motorizările 1.6 litri i-DTEC, 1.8 litri i-VTEC și 1.4 litri i-VTEC.

Gama europeană de propulsoare

Doar cinci uşi Toate modelele Civic
Motor 1.4 litri i-VTEC 1.6 litri i-DTEC 1.8 litri i-VTEC 1.8 litri i-VTEC
Combustibil Benzină Diesel Benzină Petrol
Transmisie Manuală Manuală Manuală Automată
Cilindree (cc) 1339 1597 1798 1798
Putere maximă (PS) 100 @ 6000 120 @ 4000 142 @ 6500 142 @ 6500
Cuplu maxim (Nm) 127 @ 4800 300 @ 2000 174 @ 4300 174 @ 4300
CO2 (g/km) 129 94 145 150

Spaţiul interior prezintă versatilitate ascunsă şi caracter practic fără egal. Capacitatea portbagajului este de top: 477 de litri (Civic) şi 624 de litri (Tourer) cu bancheta in poziție normală. Scaunele magice creează unul din cele mai practice spaţii interioare din segmentul C.

În ceea ce privește siguranța, tehnologiile protejează pasagerii şi pietonii. Este de remarcat sistemul nou, automat, de frânare la viteze reduse, introdus ca dotare standard. Deviza „Safety for everyone” caracterizează întreaga gamă de modele Honda.

Funcţii noi:

Sistemele Advanced Driving Assist

Sistem City-Brake Active

Sistem High Beam Support

Sistem Lane Departure Warning

Sistem Traffic Sign Recognition

Blind Spot Information

Cross Traffic Monitor

Adaptive Cruise Control

Sistem Collision Mitigation Braking (sistem de prevenire şi frânare în caz de coliziuni)

Structură Advanced Compatibility Engineering™ (ACE™)

Design optimizat pentru protectia pietonilor in cazul unui impact frontal. (Foto: informatiiauto.ro)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90