Donaris 930 x 122

mercedes

O NOUĂ RECHEMARE ÎN SERVICE PENTRU MAŞINI MERCEDES

Mercedes-Benz a demarat o nouă acțiune de rechemare în service pentru modele diesel Euro 6b, în cadrul amplei campanii impuse de Autortiatea Federală Germană pentru Transport (KBA).
Proprietarii modelului Mercedes-Benz ML 250 Bluetec (W166) vizat de această nouă acțiune a Daimler vor fi invitați în service, pentru a li se actualiza softul mașinii, astfel încât să respecte legislația, așa cum a stabilit KBA. La nivel global au fost vizate peste 600.000 de mașini, din mai multe modele, iar Mercedes face actualizarea etapizat, pentru fiecare model și motorizare.
De această dată, în România sunt rechemate 304 unități fabricate între 2011 și 2015, cu motoare Euro 6 (2.2 litri diesel).
Potrivit documentelor oficiale, “la solicitarea Autorității Germane pentru reglementarea Autovehiculelor (KBA), în cadrul unei campanii tehnice obligatorii de rechemare în service, vom actualiza software-ul calculatorului de motor la mai multe autovehicule diesel cu norma de poluare Euro 6”, spun cei de la Mercedes-Benz. Operațiunea de actualizare va dura aproximativ o oră.
Clienții vor primi scrisori de informare, pentru a fi invitați la cel mai apropiat atelier al mărcii.

 

Citiți și: Un ARO incredibil! Legătură cu Mercedes!

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90