930 x122 grota rece

mercedes

Și-a găsit Mercedesul dezmembrat într-o parcare! Hoții i-au furat până și volanul

Pățania incredibilă a unui român stabilit în Italia. Acesta și-a găsit mașina dezmembrată într-o parcare.

Citiți și: Un Mercedes s-a făcut scrum pe Autostrada București – Pitești!

Mai exact, românul își parcase Mercedesul în fața fabricii unde lucrează. Hoții i-au furat multe piese, inclusiv volanul, dauna ridicându-se la 14.000 de euro, notează Antena 3.

Toată partea din față a mașinii era dezmembrată, scrie presa locală.

Citiți și: Pitești. Accident cu un bolid Mercedes în Centru!

„Incredibil! Am publicat pe Facebook pozele cu mașina mea pentru a arăta ce mi s-a întâmplat, cerând ajutor, dar mi-au răspuns persoane din Padova, Milano și din multe alte provincii, spunând că același lucru li s-a întâmplat și lor. E o nebunie! În acele zile mă întorsesem acasă pentru înmormântarea fratelui meu.

Când am aflat de furt, am intrat pe site-urile unde sunt puse piese de schimb în vânzare și am găsit unele de la modelul meu de mașină, dar când am întrebat vânzătorul de unde proveneau m-a blocat”, a declarat Constantin, românul păgubit.

Mercedes dezmembrat de hoți într-o parcare

„Asigurarea acoperă doar furtul total, dar nu și pe cel al unor componente, chiar dacă sunt esențiale pentru funcționarea acesteia, dar în orice caz parcă nu aș avea mașina.

Am depus plângere, sperând că imaginile de pe camerele de supraveghere poziționate lângă piață vor face lumină”, a mai spus românul.

Sursă foto: Antena 3

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3