New Profesional Consult 930 x 122

cinema trivale

AVANPREMIERĂ! LA CINEMA TRIVALE, O POVESTE INCREDIBILĂ ȘI ADEVĂRATĂ

Pentru astăzi și mâine Cinema Trivale vă prupune un film de război senzațional, bazat pe fapte reale: „Unbroken” („De neînvins”).

Citiți și: Pitești. Fanii Găștii Zurli au motive de bucurie!

„Filmul spune povestea lui Louis Zamperini, maratonist olimpic şi aviator în al Doilea Război Mondial, care a supravieţuit fără mâncare sau apă şi a făcut faţă unor nenumărate pericole vreme de 47 de zile după prăbuşirea avionului său în Oceanul Pacific. Ajuns pe uscat, pe una dintre insulele japoneze, soldatul american a fost capturat şi încarcerat ca prizonier de război. A fost supus torturilor japonezilor vreme de doi ani.”, scrie cinemagia.ro. Regia filmului este semnată de faimoasa actriță Angelina Jolie.

„Unbroken” („De neînvins”) poate fi urmărit la Cinema Trivale astăzi, 21 ianuarie, și mâine, 22 ianuarie, în ambele zile de la ora 21:10.

Citiți și: Filmul „Experimentul Pitești”, la Cinema București. Plus o expoziție unică!

Pentru filmele de la Cinema Trivale (din incinta Trivale Shopping Center, din centrul Piteștiului, strada Victoriei, nr. 12) puteți face rezervări atât online, pe www.cinematrivale.ro, cât și la numerele de telefon 0374.472.828 și 0374.472.829. (Foto: cinemagia.ro)

 

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3