930×122 CAPRA 5

cinema trivale

CINEMA TRIVALE TE INVITĂ LA COMEDIE: „MAI TĂNTĂLĂU, MAI GOGOMAN”

Cinema Trivale are „tolba” plină de filme bune. Programul săptămânii 5-11 decembrie (vezi mai jos) include și o comedie de zile mari. Miercuri, 10 decembrie, și joi, 11 decembrie, Cinema Trivale vă invită la „Dumb and dumber to” („Mai tăntălău, mai gogoman”), un film în avanpremieră în Pitești, cu inegalabilii actori Jim Carrey și Jeff Daniels și în regia fraților Bobby și Peter Farrelly. În fiecare dintre cele două zile filmul poate fi văzut la Cinema Trivale de la următoarele ore: 12:10, 14:20, 16:30, 18:40 și 20:50.

Citiți și: Pitești. Fanii Găștii Zurli au motive de bucurie!

„Au trecut 20 de ani de la succesul comediei Tăntălăul şi gogomanul, iar Jeff Daniels şi Jim Carrey sunt gata să reintre în pielea personajelor care le-au propulsat carierele. Acum în pragul vârstei a treia, Harry şi Lloyd sunt la fel de încurcă-lume, mai ales când au de-a face cu o provocare care le dă existenţele peste cap: unul dintre ei are nevoie de un transplant de rinichi şi porneşte în căutarea unei progenituri, de care nu avusese habar până atunci, în încercarea de a-şi salva viaţa. O premisă lacrimogenă tratată în stilul ireverenţios caracteristic fraţilor Farrelly.”, scrie cinemagia.ro într-o scurtă prezentare a filmului.

Rezervări pentru filmele de la Cinema Trivale (din incinta Trivale Shopping Center, din centrul Piteștiului, strada Victoriei, nr. 12) puteți face online pe www.cinematrivale.ro sau la numerele de telefon 0374.472.828 și 0374.472.829.

Citiți și: Filmul „Experimentul Pitești”, la Cinema București. Plus o expoziție unică!

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90