EcoMoto 930×122

14 noiembrie

ÎN CURÂND ÎN CINEMATOGRAFE: ,,MAGIE ÎN LUMINA LUNII’’

Data de 14 noiembrie vine cu o nouă premieră în cinematografe. Atunci va avea loc lansarea filmului ,,Magie în lumina lunii’’, regizat de Woody Allen.

Citiți și: Premieră în Argeș! Se va face un lucru incredibil

Magicianul chinez Wei Ling Soo se bucură de o mare popularitate pe scenele lumii, dar puţini ştiu că el este doar un personaj interpretat de arogantul Stanley Crowford (Colin Firth), un britanic scorţos cu o părere excelentă despre sine. Cu un dinte împotriva escrocilor din lumea spiritismului, Stanley acceptă o ,,misiune’’ pe Coasta de Azur, acolo unde ajunge la reşedinţa familiei Catledge pentru a o deconspira pe clarvăzătoarea Sophie (Emma Stone).

Doar că magia sudului Franţei, frumuseţea lui Sophie şi bănuiala că poate tânăra nu este o impostoare îl vor face pe Stanley să-şi schimbe punctul de vedere asupra situaţiei. Descoperă şi tu finalul acestei poveşti intrigante! (Sursă şi foto: cinemagia.ro)

Citiți și: Filmul „Experimentul Pitești”, la Cinema București. Plus o expoziție unică!

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90