New Profesional Consult 930 x 122

film

DE VALENTINE’ DAY „PLOUĂ” CU FILME DE DRAGOSTE!

Anul acesta Valentine’s Day aduce pe marile ecrane o poveste de dragoste sensibilă, plină de imaginație, cu o distribuție de zile mari. Pe 14 februarie în România va avea loc lansarea unui nou film de dragoste: „Poveste de iarnă”.

Citiți și: FILM ÎN GENUL „URZEALA TRONURILOR”, TURNAT (ȘI) ÎN ARGEȘ

Potrivit CinemaRx, povestea are loc în anul 1916, într-un New York bântuit de vânt și întuneric. În mijlocul NY-ului, într-o iarnă rece, un hoț, Peter Lake, speră să găsească o pradă considerabilă într-unul dintre palatele orașului. Crezând că palatul este nelocuit, hoțul pătrunde înăuntru, dar în loc să dea de o comoară găsește altceva de neprețuit: dragostea. Intrând o zărește pe fata proprietarilor cântând la pian, iar imaginea ei îl tulbură și îl fascinează. Nu știe, însă, că tânăra este grav bolnavă și pe moarte. Între cei doi se naște o frumoasă poveste de dragoste. Și cum filmul vrea să prezinte puterea dragostei adevărate și miracolele pe care ea le produce, Peter se reîncarnează. Așa încep mai multe aventuri ireale, presărate cu dezamăgiri, iubire și magie.

Amintim că tot de Valentine’s Day în cinematografele românești va avea loc și premiera filmului ,,Îndrăgostiţi pentru totdeauna’’. (Foto: CinemaRx)

Citiți și: FILM ISTORIC LA CINEMA „BUCUREȘTI”

[555x222px]-WinterSale2022-ePitesti

Comentarii

New Profesional Consult 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441