930 x122 grota rece

film

DE VALENTINE’ DAY „PLOUĂ” CU FILME DE DRAGOSTE!

Anul acesta Valentine’s Day aduce pe marile ecrane o poveste de dragoste sensibilă, plină de imaginație, cu o distribuție de zile mari. Pe 14 februarie în România va avea loc lansarea unui nou film de dragoste: „Poveste de iarnă”.

Citiți și: Acum! Piteșteni înlăcrimați în Piața Primăriei

Potrivit CinemaRx, povestea are loc în anul 1916, într-un New York bântuit de vânt și întuneric. În mijlocul NY-ului, într-o iarnă rece, un hoț, Peter Lake, speră să găsească o pradă considerabilă într-unul dintre palatele orașului. Crezând că palatul este nelocuit, hoțul pătrunde înăuntru, dar în loc să dea de o comoară găsește altceva de neprețuit: dragostea. Intrând o zărește pe fata proprietarilor cântând la pian, iar imaginea ei îl tulbură și îl fascinează. Nu știe, însă, că tânăra este grav bolnavă și pe moarte. Între cei doi se naște o frumoasă poveste de dragoste. Și cum filmul vrea să prezinte puterea dragostei adevărate și miracolele pe care ea le produce, Peter se reîncarnează. Așa încep mai multe aventuri ireale, presărate cu dezamăgiri, iubire și magie.

Amintim că tot de Valentine’s Day în cinematografele românești va avea loc și premiera filmului ,,Îndrăgostiţi pentru totdeauna’’. (Foto: CinemaRx)

Citiți și: Pitești. Surpriză la Centrul Multifuncțional

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3