Donaris 930 x 122

cinema bucurești

DOCUMENTAR FABULOS LA CINEMA „BUCUREȘTI”

Documentar fabulos la Cinema „București”. Sâmbătă, 30 martie 2019, de la ora 18, piteștenii vor putea urmări la Cinematograful „București” filmul „Cu drag, Van Gogh” (titlul original: „Loving Vincent”). Regia este semnată de Hugh Welchman și Dorota Kobiela, rolurile principale fiind interpretate de Saoirse Ronan, Douglas Booth, Jerome Flynn, Helen McCrory și Robert Gulaczyk.

Citiți și: „Colectiv”, documentarul cu cele mai multe distincții, în premieră, la Cinematograful „București”

„Loving Vincent” prezintă viaţa şi moartea controversată a lui Vincent van Gogh printr-o animaţie desprinsă din picturile lui şi populată cu personajele desenate de el. Intriga prinde viaţă prin interviuri cu personaje apropiate de Vincent şi prin reconstruirea dramatică a unor evenimente care au dus la moartea pictorului.

Citiți și: „Dama de cupă” și „Cei care plătesc cu viațaʼ” – filmele acestui week-end la Cinematograful „București”

Prețul unui bilet este de 8 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi.

Duminică, 31 martie, tot de la ora 18, la Cinema „București” va fi difuzat filmul ,,România neîmblânzită”. Regia îi aparține lui Tom Barton-Humphreys. Naratori ai documentarului sunt Victor Rebengiuc, Irina Rimes și Mark Strong.

În inima Europei există o viață naturală fabuloasă, o explozie a sălbăticiei, care reprezintă căminul pentru nenumărate vietăți. Munții infiniți, pădurile străvechi, apele nesfârșite, toate acestea găzduiesc creaturi de referință pentru bătrânul continent. Sunt ținuturi ale frumuseții și sălbăticiei, în care destinele sunt dictate de anotimpuri.

Creaturi parcă desprinse din legendă trăiesc în libertate, iar aici animalele se luptă pentru supraviețuire. ,,România neîmblânzită” dezvăluie toate aceste povești incredibile.

Prețul unui bilet la „România neîmbânzită” este de 6 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

New Profesional Consult 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441