930×122 CAPRA 5

cinema trivale

FILM DE OSCAR LA CINEMA TRIVALE – BIOGRAFIA UNUI OM SENZAȚIONAL

Cinema Trivale vă invită în această săptămână la două avanpremiere.

Citiți și: Pitești. Fanii Găștii Zurli au motive de bucurie!

“Femeia în negru 2: Îngerul Morţii” va rula mâine și joi, la orele 19:20 și 20:10, iar “Teoria întregului” în aceleași două zile, de la orele 21:20 și 22.

„Din cauza bombardamentelor din timpul celui de Al Doilea Război Mondial, profesoarele Eve Parkins (interpretată de Phoebe Fox) şi Jean Hogg (Helen McCrory) sunt nevoite să îşi evacueze elevii în Crythin Gifford, un sătuc aflat la mică distanţă de oraş. Elevii se cazează în aceeaşi casă în care în urmă cu 40 de ani Arthur Kipps a investigat primul său caz supranatural. În foarte scurt timp Eve realizează şi ea că locuinţa este bântuită. Cu cât vor sta mai mult în casă, cu atât vor fi mai atraşi în terifiantul trecut al foştilor locatari, iar maleficul spirit care le dă târcoale va fi mai aproape să pună stăpânire pe sufletele copiilor. Cu ajutorul unui pilot (Jeremy Irvine), profesoarele încearcă să îi protejeze pe cei mici şi să afle adevărul despre Femeia în Negru.”, scrie cinemagia.ro despre acțiunea filmului, unul de groază.

Citiți și: Filmul „Experimentul Pitești”, la Cinema București. Plus o expoziție unică!

În “Teoria întregului” („Theory of Everything”), film biografic nominalizat la Oscar, Eddie Redmayne interpretează magistral rolul celebrului om de știință britanic Stephen Hawking. „Filmul descrie relaţia dintre Hawking şi soţia sa, Jane. Cei doi s-au cunoscut pe când erau studenţi la Cambridge în anii ’60, exact în vremea în care viitorul mare om de ştiinţă începea să sufere consecinţele afecţiunii care l-a paralizat, forţându-l să trăiască într-un scaun cu rotile şi să se exprime cu ajutorul unui computer sofisticat, conceput special pentru el de către un prieten.”, potrivit cinemagia.ro.

Rezervări la Cinema Trivale din Piteşti se fac la numerele de telefon 1377 sau 0374.472.828/29 şi 0374.341.733 şi online la http://www.cinematrivale.ro/program/. (Foto „Theory of Everything”: cinemagia.ro)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3