New Profesional Consult 930 x 122

cinema trivale

KINGSMAN: SERVICIUL SECRET, LA CINEMA TRIVALE

129 de minute trăite la intensitate maximă! De asta au avut parte cinefilii care au ales să vizioneze „Kingsman: Serviciul Secret” la Cinema Trivale.

Citiți și: Pitești. Fanii Găștii Zurli au motive de bucurie!

Un puşti fără niciun viitor şi cu busola vieţii stricată va fi recrutat să participe la un program de instruire exact în momentul în care un geniu nebun al tehnologiei lansează o ameninţare globală.

„Kingsman: Serviciul Secret” răstoarnă tiparele filmelor de spionaj, redând povestea unui spion gentleman, care ia un copil din clasa muncitoare sub aripa sa şi îl antrenează în arta spionajului. Filmul este bazat pe renumita revistă de benzi desenate şi poartă semnătura regizorală a lui Matthew Vaughn. Vorbim despre omul care a produs mai multe filme de succes (ca de pildă „Kick Ass” și „X-Men”). „Am vrut să fie distractiv și să redau filmele cu spioni din anii ‘60 și ‘70 într-o manieră modernă. Kingsman: Serviciul secret este foarte postmodern, în sensul că face multe referiri la aceste filme, dar le reinventează.”, spune regizorul.

Citiți și: Filmul „Experimentul Pitești”, la Cinema București. Plus o expoziție unică!

În rolurile principale joacă Colin Firth, Samuel L.Jackson, Mark Strong, Taron Egerton şi Michael Caine.

Rezervări la Cinema Trivale din Piteşti se fac la numerele de telefon 1377 sau 0374.472.828/29 şi 0374.341.733 şi online la http://www.cinematrivale.ro/program/. (Foto: www.cinematrivale.ro)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3