930×122 CAPRA 5

festival

POȚI VOTA ȘI TU CELE MAI BUNE FILME INTERNAȚIONALE DE FOARTE SCURT METRAJ!

Timp de două zile la Universitatea Pitești sunt proiectate pelicule din întreaga lume care participă la festivalul internaţional al filmelor de foarte scurt metraj „Tres courts”.

Citiți și: Polițiștii au descins la un festival din Mioveni

Primele proiecții au avut loc aseară (foto), urmând ca evenimentul să continue astăzi, cu începere de la ora 17, în amfiteatrul C 1 din corpul C al universității. Alături de publicul din alte țări, și românii vor vota, completând câte un formular în acest sens, pentru desemnarea celor mai bune filme, fiecare de câte maximum 3 minute. Intrarea este liberă.

Ajuns la cea de a XVI-a ediție în lume și la cea de a IX-a de când se desfășoară și în Pitești, festivalul este organizat aici de Alianţa Franceză, Consiliul Judeţean şi Universitatea de Stat.

Citiți și: Pitești. Noutate absolută în Lunca Argeșului! Bucurie enormă pentru toată lumea

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3