Donaris 930 x 122

cinematograful bucurești

VEDETĂ DE CINEMA, EVENIMENT ÎN PITEȘTI

Vedetă de cinema, eveniment în Pitești. Duminică, 20 mai 2018, cu ocazia Zilelor Piteştiului, cinematograful ,,Bucureşti” din incinta Centrului Multifuncţional va fi (re)deschis (amănunte, AICI). Potrivit programului dat publicității de Primărie, evenimentul va începe la ora 11.

Citiți și: Pitești. Film în premieră, bazat pe „un controversat caz real”

Invitați în ziua inaugurării sunt regizorul Tudor Giurgiu și actorii Emilian Oprea și Mihai Constantin.

Tudor Giurgiu este regizorul filmului artistic „De ce eu?”, filmul care va rula pe 20 mai pe marele ecran al cinematografului ,,Bucureşti”. Emilian Oprea și Mihai Constantin fac parte din distribuția acestui lung-metraj de succes, inspirat din viața procurorului Cristian Panait.

Citiți și: Filmele din acest weekend la Cinematograful „București”

Acum în vârstă de 53 de ani, Mihai Constantin a devenit celebru în anii 80 odată cu rolul Ionică din fenomenala serie „Liceenii”, în care a jucat alături de Ștefan Bănică JR., Oana Sârbu, Ion Caramitru și Tamara Buciuceanu-Botez. În filmul lui Tudor Giurgiu, Mihai Constantin interpretează rolul procurorului Codrea.

Biletul de intrare va costa 5 lei. (Sursă foto Mihai Constantin: 9am.ro) 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90