New Profesional Consult 930 x 122

cinema bucurești

FENOMENUL „MOROMEŢII 2” CUCEREȘTE PITEȘTIUL

Fenomenul ,,Moromeţii 2″ cucerește Piteștiul. De la redeschiderea sa, niciodată Cinematograful „București” din centrul Piteștiului nu a fost mai înțesat de oameni ca aseară.

Citiți și: Pitești. Proiecții speciale la Cinema „București”

Sute de piteșteni (peste 300) au ținut să vizioneze „Moromeții 2”, film realizat de maestrul Stere Gulea după al doilea volum al romanului scris de Marin Preda. La Cinema „București” filmul a avut un succes uriaș la public.

„Moromeții 2” continuă povestea familiei lui Ilie Moromete și îl are în prim-plan pe mezinul Niculae. Peste lumea pe care o cunoșteau oamenii satului, în care cel mai important lucru era să ai pământ pe care să-l muncești, trecuse un război. Toată ordinea vieții lor se schimbă odată cu venirea noului regim comunist, care propovăduiește „egalitatea”. Obsesia pentru pământ a lui Moromete a rămas, însă, intactă. Anii 1945-1946 îl găsesc pe Ilie Moromete îmbătrânit, dar încă în putere.

Citiți și: Pitești. E gratis!

În rolurile principale joacă actorii Iosif Paștina, Horațiu Mălăele, Dana Dogaru, Răzvan Vasilescu, Florin Zamfirescu, Gheorghe Visu, Oana Pellea, Andi Vasluianu și Ion Caramitru.

La cererea publicului, filmul va fi redifuzat la Cinema ,,Bucureşti” vineri, 23 noiembrie, şi duminică, 25 noiembrie 2018, de la ora 18.

Prețul unui bilet la acest film este de 10 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3