930 x122 grota rece

cinema trivale

„WHIPLASH” LA CINEMA TRIVALE – UN FILM DESPRE PASIUNE PÂNĂ LA SÂNGE

În săptămâna 30 ianuarie-5 februarie la Cinema Trivale rulează avanpremiere și premiere pe care cinefilii nu trebuie să le rateze.

Citiți și: Pitești. Fanii Găștii Zurli au motive de bucurie!

Avanpremiere ca „Jupiter Ascending”, „Boyhood” (premiat la Globul de Aur), „Whiplash” și „The Spongebob Movie” și premiere ca „Wildcard”, „Pene Galbene” (dublat), „The Imitation Game” și „The Wedding Ringer” fac parte din excepționala grilă de programe a săptămânii la Cinema Trivale.

Recomandarea noastră este „Whiplash” (câștigător al Globului de Aur, cu 5 nominalizări la ediția din acest an a Oscarului). Un film despre pasiune dusă la extrem, până la sânge, pasiune pentru muzică. Filmul spune povestea unui tânăr (interpretat de Miles Teller) care caută să își câștige locul într-o celebră orchestră de jazz. Îi va fi, însă, foarte greu: profesorul care îi instruiește, pe el și pe ceilalți tineri, are metode extrem de dure. Rolul profesorului este interpretat magistral de J.K. Simmons. Va reuși, totuși, în cele din urmă să-și vadă visul cu ochii?

Citiți și: Filmul „Experimentul Pitești”, la Cinema București. Plus o expoziție unică!

Fii la curent cu cele mai noi filme doar la Cinema Trivale! Rezervări se fac la numerele de telefon 1377 sau 0374.472.828/29 și 0374.341.733 și online, pe http://www.cinematrivale.ro/program/. (Foto „Whiplash”: cinemagia.ro)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3